kapat
24.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Milano'da hüzün

Geçen yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu Milan, evinde C.Brugge'e tek golle boyun eğdi. Inter ise L.Moskova deplasmanında 3 golle dağıldı

Milan üçüncü sıraya düştü
Şampiyonlar Ligi'nde 3. maçlar tamamlanırken, haftanın sürprizi H Grubu'nda Milan'ı deplasmanda 1-0 yenen Club Brugge'den geldi. 3. ön eleme turunda B.Dortmund'u eleyen Belçika ekibi, Milano'da Mendoza'nın golüyle galip gelerek, son sıradan ikinciliğe yükseldi. Mücadelenin büyük bölümünde oyunun üstünlüğünü elinde tutan kırmızı-siyahlılar, F.Inzaghi ile birçok net pozisyonu değerlendiremedi. İtalyan futbolcunun bir golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Milan bu sonuçla grupta üçüncü sıraya düştü.

Inter'e Lokomotiv çarptı
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ezeli rakibi Milan'a elenen, bu yıl ise B Grubu'ndaki ilk iki maçını kazanan Inter, L. Moskova deplasmanında 3-0 yenildi. Grubun diğer mücadelesinde ise Ukrayna'da Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olan Arsenal bir puanla sonuncu sıraya demir attı. D Grubu'nda Juventus ve F Grubu'nda Real Madrid üçte üç yaparak ikinci tur yolunda önemli adım attılar. Devler Ligi'nde gol krallığında Marsilya'dan Drogba beş golle ilk sırada yer alırken, asist krallığında ise Porto'dan Deco üç gol pasıyla zirvede bulunuyor.

İsmail ANNIKIZIL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır