kapat
24.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Atina'da görüşürüz

Ayhan, "Atina için hazırlıklara 15 gün sonra başlıyorum. Kendime 10 yıllık bir plan çizdim. Bitince atletizmi bırakacağım" dedi

Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi atletimiz Süreyya Ayhan, dün bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya antrenörü Yücel Kop, menajeri Jos Hermens ve sponsoru Vestel'in Genel Müdür Yardımcısı Arif Sankur'la birlikte katılan Süreyya, "Şimdi en büyük hedefim 2004 Atina Olimpiyatları. 15 gün sonra hazırlıklara başlayacağım. Kendime 10 yıllık bir plan çizdim. Bu 10 yıl, geçen yıldan itibaren başladı. 10 yıl bitince atletizmi bırakacağım" diye konuştu.

Hermens övdü
Ayhan'ın başarılı antrenörü Yücel Kop, 10 Kasım'da ABD'ye gidip kamp çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, "Buranın hava ve rakım koşulları çalışmalar için çok uygun" ifadesini kullandı.

Süreyya Ayhan'ın Hollandalı menajeri Jos Hermens ise Türkiye gibi atletizm geleneği olmayan bir ülkeden Ayhan gibi bir atletin çıkmasının gurur verici olduğunu dile getirdi. Hermens, "1 yıldan fazla bir zamandır kendisiyle birlikteyiz. Bu süre içinde insan ve atlet olarak çok gelişti" şeklinde konuştu.

Bahadır BEYARSLAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır