kapat
24.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Pinto kazığı

Özer Saraçoğlu'nun, "Ayrılmak istediğini bildirdi. Sözleşmeyi karşılıklı feshettik" dediği Pinto'ya 5 ay boyunca ödeme yapılacağı ortaya çıktı

Gidiyorum dedi, para istedi
Galatasaray'da Fatih Terim'in geçen sezon başında aldığı yabancıların sonuncusunun da cebini doldurarak gittiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların futbol şubesi sorumlusu Özer Saraçoğlu'nun "Pinto ayrılmak istediğini belirterek Futbol Federasyonu'na başvurdu. Biz de Pinto ile sözleşmeyi karşılıklı feshettik" sözlerinin, Pinto'dan yenen kazığı örtbas etmeye yönelik olduğu da anlaşıldı. G.Saray Kulübü ile Pinto'nun menajerleri arasında varılan anlaşmaya göre Pinto bonservisini bedava aldığı gibi ayrılmak için 595 bin dolar kopardı.

Son taksit 2004 Nisan'ında
100 bin doları peşin alan Fabio Pinto'ya Aralık'tan itibaren 5 aylık taksitlendirme uygulanacak. Buna göre Pinto'ya 31 Aralık'ta 95 bin, 2004 yılında 31 Ocak, 28 Şubat, 31 Mart ve 30 Nisan'da 100'er bin dolar daha ödenecek. Pinto'nun gidişiyle Terim'in geçen sezon başında transfer ettiği son yabancı da ayrılmış oldu. Sarr, Felipe, Christian ve Almaguer sezon sonunu görmeden ayrılmış, devre arasında alınan Xavier, Revivo ve Lukunku'dan da bir tek Lukunku bu seneye kalmıştı.

Kalamış'ta yeni düzen
Bu arada yönetim, Divan'da yapılan eleştiriler üzerine Galatasaray kongre üyesi Taner Aşkın'a verilen Kalamış Tesisleri yenileme sözleşmesini feshetti. Yüzme ve sutopu takımı çalışmalarına yine Kalamış'ta devam edecek, bu arada büyük havuzun dışa bakan duvarında meydana gelen çatlaklar da onarılacak. Ayrıca Burhan Felek Spor Kompleksi'ndeki açık yüzme havuz G.Saray'a tahsis edildi. Sarı-kırmızılılar havuzun üstünü kapattıktan sonra kendi sporcuları için kullanacak.

Levent TÜZEMEN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır