kapat
24.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Barış içinde yarış

Kurmayları ile bir araya gelen Sadettin Saran, "Kongre F.Bahçe'ye yakışır şekilde olmalı. Yıldırım benim onursal başkanımdır. Kazanırsam heykelini dikerim" dedi

Kötü konuşmayız
Fenerbahçe'nin mart ayındaki kongresinde, yönetiminde görev yaptığı Aziz Yıldırım'ın karşısına başkan adayı olarak çıkmaya hazırlanan eski futbol şube sorumlusu Sadettin Saran, faaliyetlerini 'barış çerçevesinde yürüteceğini açıkladı. Kongre politikalarını tartışmak üzere dün kurmaylarıyla bir araya gelen Saran, "Bu kongrenin Fenerbahçe'ye yakışır şekilde yapılmasını istiyorum. Bu süreçte karşı taraf ne derse desin, biz kimseye karşı kötü konuşmayacağız" ifadesini kullandı.

'Onursal başkanım'
Yönetiminde geçen sezonun sonlarına doğru futbol şube sorumlusu olarak görev yaptığı başkan Aziz Yıldırım'la dostluk içinde bir yarışa girmek istediğini belirten Saran, "Kendisi benim için onursal başkandır ve her zaman da orada olacaktır. Bu kulüp için yaptıklarını görmezden gelemeyiz. Katkıları için kendisine teşekkür etmeliyiz. Eğer kongrede başkan seçilirsem, onun heykelini dikeceğim" dedi. Bu sözleriyle adaylık konusunda kararlılığını gösteren Saran'ın, resmi açıklamayı aralık ayında yapması kararlaştırıldı.

MHK ile de barış
Toplantıya katılan Necdet Ersoy, Selim Soydan, Burak Karabacak, Hulusi Belgü, Metin Şen gibi camianın önde gelen isimleri Saran'ın yaklaşımına destek verdi. Ekibin hayata geçireceği ilk proje, Kenan Evren Lisesi'nin yerine dev bir iş merkezi yapmak olacak. Ayrıca Beylerbeyi'ne de 50 odalı bir huzurevi düşünülüyor. Saran ve ekibi Federasyon ile de barış içinde olmayı hedefliyor.

Gürcan BİLGİÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır