kapat
24.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Gel 4 Kasım gel

"Yenilgiyi hak etmedik. İlk yarıda 4 net golü kaçırırsanız kazanamazsanız. İki hafta sonra her açıdan onlardan daha iyi olduğumuzu göstereceğiz"

Korktuğu başına geldi
Beşiktaş'ta Prag dönüşü uçakta neredeyse kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Neşe içinde başlayan Prag yolculuğu büyük bir sessizlikle tamamlanıyordu. Ama uçakta bir kişi vardı ki, herkesten daha fazla üzüntülü gibiydi. Karşılaşma öncesi basın toplantısında "İki adamlarına dikkat etmeliyiz Zelenka ve Poborsky" demişti. İkisi de gol atmıştı. Korktuğu başına gelmişti Lucescu'nun... Ve o artık rövanşı düşünmeye başladığını iddialı sözleriyle ifade ediyordu "Prag'da kaybetmeyi hak etmedik. Ama ilk yarıda 4 net gol pozisyonu yakalayıp atamazsanız; kazanamazsınız.

"İlhan'sızlık çok kötü"
Prag'dan puansız dönmemeliydik. Büyük bir avantaj yitirdik. İnönü'de kazanmak zorundayız. Ama böyle oynar, bu hataları yaparsak kazanamayız. Rakibin çok kuvvetli iki defans adamıyla boğuşacak, onların seviyesinde güçlü bir oyuncuya ihtiyaç duyduk. İlhan'ın yokluğu hücum gücümüzü olumsuz yönde etkiliyor. Ama elimdeki kadroyla bunu çözmek istiyorum. Zaten çözmek durumundayım. İki hafta sonra Sparta Prag'dan her konuda daha üstün bir takım olduğumuzu göstereceğiz.

"Birinci bile olabiliriz"
Üçüncü maçlardan sonra grubumuz çok farklı bir görüntü kazandı. İlk maçlar sonunda Chelsea ve Lazio favori gösteriliyordu. İkinci maçlardan sonra Beşiktaş ve Lazio ön plana çıktı. Üçüncü maçlar sonucunda bu da değişti. Artık grup iyice dengeli bir hal aldı. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her an her şey değişebilir. Nasıl bir maçta liderlik yerine son sıraya indiysek, bir anda da birinci sıraya yükselebiliriz. Bu tamamen bizim elimizde. Şu anda 4 takımın da ikinci tur şansı bulunuyor. Üstelik; biz iki maçı deplasmanda oynadık."

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır