kapat
24.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Paraşütçü genç arkadaş kurbanı

İngiltere'de aylar önce bir gösteri sırasında yere çakılan paraşütçü Stephen Hilder'in gösteri ekibindeki 2 kişi, ünlü paraşütçünün ölümüne sebep olmaktan dolayı tutuklandı

4 BİN 200 METREDEN DÜŞTÜ
İngiltere'de haziran ayında askeri okullar arasında yapılan bir gösteri esnasında 4 bin 200 metre yüksekten yere çakılan paraşütçü Stephen Hilder'le (20) aynı gösteri ekibinde bulunan 2 kişi dün tutuklandı. 19 yaşındaki David Mason ve Adrian Blair'in, Hilder'in ölümünden sorumlu olarak tutuklandığı belirtildi. Hilder'in cenazesine de katılan ve onunla çok iyi arkadaş olduklarını belirten 2'li, paraşüt sporuyla ilgilenmeye de Hilder'in teşvikiyle başladıklarını söylemişlerdi.

TOPLAM 200 ATLAYIŞ YAPTI
Birlikte 50 alıştırma atlayışı gerçekleştiren 3'lü, atlayışlardan önce de birbirlerinin paraşütlerini kontrol etmekle yükümlüydü. Ancak İngiliz polisinin yaptığı araştırma, 4 Temmuz Cuma günü Brigg Kasabası'nda gerçekleştirilen Hava Akrobasisi Yarışması'nda ölen Stephen Hilder'ın paraşütünün atlayış öncesinde kontrol edilmediğini, aksine iyice karıştırıldığını ortaya koydu. Profesyonel paraşütçü Hilder, daha önce 200'den fazla başarılı atlayış gerçekleştirmişti.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır