kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

İsmail'in kara bahtı

Daum, Beşiktaş'tayken istediği İsmail Güldüren'e F.Bahçe'de kavuştu. Ancak sakatlık belası genç oyuncuyu futbola hasret bırakmaya devam ediyor. İsmail hâlâ siftah yapmış değil

Geçen sezonu sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı geçiren ve bu sezona büyük umutlarla bakan İsmail Güldüren yine kayıplarda. Genç futbolcu sakatlık sonrası bir türlü form tutturup Alman hocanın gözüne giremiyor.

Oldukça huzursuz olduğu dikkat çeken İsmail'in kendisine şans verilmesi halinde bunu en iyi şekilde kullanmak için hazır olduğu görülürken, son transferlerle kadronun zenginleşmesi genç futbolcunun şansını zora sokuyor.

Beşiktaş'ı çalıştırırken İsmail Güldüren'in transfer edilmesini isteyen Daum, o dönemde Gençlerbirliği'nde fırtına gibi esen, milli takıma kadar yükselen İsmail'le birlikte çalışmayı başaramamıştı. Bu sezon F.Bahçe'ye geldiğinde kadroda İsmail'i de buldu. Ancak İsmail sakatlık belasıyla boğuşuyordu. Geçen sezon 3 maçta 18'e giren ancak forma şansı bulamayan Güldüren bu sezon da 4 maçta yedek soyunmasına rağmen oynama şansını yakalayamadı.

Genç oyuncu, "Sakatlık kara bahtım oldu. Bir türlü yüzüm gülmüyor. Ama umudumu kaybetmedim. Yakında F.Bahçe formasıyla siftah yapacağım" ifadesini kullandı.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır