kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Ölmemi beklediler

"G.Saraylı bazı basın mensupları ölmemi beklediler, sayfaları dolsun diye haber istiyorlardı. Bu kulüp için 20 saat değil, 20 yıldır çalışıyorum. 2 bin 568 kuruma ödeme yaptık"

Galatasaray'ın aylık olağan divan kurulu toplantısı bir hayli hareketli geçti. Galatasaray'ın son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ve Galatasaray'ın içinde bulunduğu mali durum nedeniyle üyelerin sert eleştiriler yönelttiği Başkan Özhan Canaydın basına yüklenmeyi tercih etti.

Küçük bir kalp rahatsızlığı geçirdiğini söyleyen Canaydın, "G.Saraylı basın mensupları ölmemi beklediler, sayfaları dolsun diye haber beklediler. Ben bu kulüp için 20 saat değil, 20 aydır hiç durmadan aralıksız çalışıyorum. Çalışmamı da devam ettireceğim. 2 bin 568 kuruma ödeme yaptık. Bir tek Gaziantep kulübüne 600 bin dolar kadar borcumuz var. G.Saray'da hiçbir futbolcunun alacağı yok. Maaşlar ödeniyor" ifadelerini kullandı.

Özhan Canaydın, " G.Saray'ı Avrupa'nın ilk 10 takımı arasına sokacağız" deyince üyelerden Mükerrem Taşcıoğlu, başkanın konuşmasını "Maddi konularda bazı şeyleri başaracağınıza inanıyorum ama sportif konuda başarıyı yakalayacağınıza inanmıyorum" diyerek kesti.

Beyazıt'tan 10 milyon $'lık imza
Amerika'dan beklenen 99 milyon dolarlık krediye yönelik net bir cevap vermeyen Canaydın, bu para için son aşamaya gelindiğini ileri sürdü.

Canaydın, "Selahattin Beyazıt 10 milyon dolarlık bir taahhütnameye imza attı. Kendisine teşekkür ediyorum. Ben bunu açıklamayacaktım ama G.Saraylılar, kimin hangi taşın altına elini soktuğunu görmesini istedim" açıklamasında bulundu. Voleybol şubesinin kapatılmasına yönelik tepkiler üzerine de Özhan Canaydın, "Ben kime amatör şubeyi kapatın demişim? Özerk olun, sponsor bulun dedim. Kulübün her yıl 15 milyon dolar gelir eksiği var" diye konuştu.

Galatasaray galada buluştu
G.saray'ın geçen sezonu, bu sezonki hazırlık dönemi ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının yer aldığı ''Eski Açık Sarı Desene' adlı sinema filminin galası dün yapıldı. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Fatih Terim, eşi Fulya Terim ve kızı Buse ile milli takımlarda olanların dışındaki tüm sarı-kırmızılı futbolcular da geceye katıldı. Fatih Terim protokolde kendisine ayrılan yere oturmadı ve ailesi ile beraber arka sıralardan filmi izledi.

TERİM GERGİNDİ
Galada başkan Canaydın bir ara son haftaların formsuz ismi kaleci Mondragon ile sohbet etti ve "Sana güveniyoruz" dedi. Yüzü oldukça asık olan Terim, filmi ailesi ile beraber arka sıralarda izledi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır