kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Yüreği kardeş acısıyla yandı

Kahramanmaraş'ta on dört yaşındaki İbrahim Kaya, önceki gün okuldan, kaldığı devlet parasız yatılı pansiyonuna gitmek üzere bisikletiyle yola çıktı. Ancak küçük çocuk bir kamyonun çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Elbistan İmam Hatip Lisesi'nin sekizinci sınıfında okuyan İbrahim Kaya, öğrenimini sürdürebilmek için Çiçek köyü yakınlarında, devlet parasız yatılı pansiyonunda kalıyordu. Küçük çocuk okulu ile pansiyon arasındaki yedi kilometrelik yolu gidip gelebilmek için kendi harçlıklarıyla para biriktirmiş ve bir bisiklet almıştı.

KAMYONUN ALTINDA SÜRÜKLENDİ
Kaya önceki gün de bisikletine binerek pansiyona doğru yola çıktı. On beş gün önce aldığı bisikleti ile bir kaç kilometre gidebilen çocuğa arkadan gelen Cemil Karakaş yönetimindeki kamyonet çarptı. Kamyonetin altında sıkışarak yaklaşık yirmi metre sürüklenen küçük çocuk feci şekilde hayatını kaybetti.

Kardeşinin bir kazaya kurban gittiği haberini alarak olay yerine gelen Erol Kaya ise battaniyeye sarılmış cesedi görünce sinir krizleri geçirdi. İbrahim'in ölümü okulunda da büyük üzüntü yarattı.

Sırrıberk ARSLAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır