kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Liseli nişanlıya ayrılık infazı

İşsiz genç, kendisinden ayrılmak isteyen liseli nişanlısını konuşma bahanesiyle eve götürüp bıçakla delik deşik etti

İstanbul Bağcılar'da Hakan Olgun (25) isimli işsiz genç, kendisini terk etmek isteyen 18 yaşındaki lise öğrencisi nişanlısı Zeynep Batu'yu okul çıkışı getirdiği evinde bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten sonra olay yerinden kaçan Hakan Olgun daha sonra ağabeyini arayarak genç kızın ölüp ölmediğini sordu.

Bir yıl önce Urfa'da nişanlanan Zeynep Batu ve Hakan Olgun'un aileleri okul bitiminde gençleri evlendirme hazırlıklarına başlamıştı. Bu amaçla iki hafta önce İstanbul'a göç eden Zeynep Batu'nun ailesi Bağcılar'da Olgun ailesine yakın yerde bir ev tuttu. Zeynep Batu da Urfa'daki okulundan naklini alarak Bağcılar'da bulunan Barbaros Endüstri Meslek Lisesi son sınıfına kaydını yaptırdı. Zeynep Batu için bu kayıt sonun başlangıcı oldu. Hakan Olgun'un arkadaşları, genç kızın okulda başka erkeklerle konuştuğunu söyleyerek nişanlısını ikaz etmesini istediler.

ARKADAŞLARINDAN KISKANDI
Aylardır işsiz gezen Hakan Olgun da dün öğle saatlerinde Zeynep'i okul çıkışında yanına alarak evine getirdi. Genç kıza kendisini terk etme sebebini soran Olgun, arkadaşlarının iddialarını aktardı. Ancak yeniden birleşme teklifinin reddedilmesi üzerine deliye döndü. Çılgın aşık, ölümle tehdit ettiği Zeynep Batu'yu evden kaçarken sırtından bıçakladı. Daha sonra da bıçağı rastgele sallayarak genç kızı birçok yerinden delik deşik ederek öldürdü.

SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEDİ
Olayın şoku ile evden kaçan katil zanlısı, daha sonra ağabeyini aradı. Nişanlısını bıçakladığını ve evde bırakıp kaçtığını anlatan Hakan Olgun, pişmanlık duyduğunu ve ağabeyinden eve gitmesini istedi. Eve giden ağabeyinden genç kızın öldüğünü öğrenen Hakan Olgun, 'eyvah' diyerek telefonu kapattı. Olay yerine gelen polis Hakan Olgun'u aramaya başladı. Baba Mehmet Batur "Kızım o genci seviyordu. Ancak Hakan zamanla kötü huylar edindi, sürekli kızımı rahatsız etmeye başladı. Kızım da ondan kendisine zarar gelmesinden korkuyordu" dedi.

Serdar CANİPEK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır