kapat
09.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Garanti Emeklilik'te hedef ilk üçe girmek

Türkiye'de sosyal güvence kapsamında bireysel emeklilik sistemini gerçekleştiren kurumlardan birisi olan Garanti Emeklilik, pazarda vizyonunu geliştirerek, sektörün liderlerinden biri olmayı hedefliyor.

Garanti Emeklilik Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, bireysel emekliliğin ülke için önemine dikkat çekerek, sistemin sermaye piyasalarını da canlandıracağını ifade etti. Acar, pazarda 'İkinci Bahar' konsepti ile yer alacaklarını da sözlerine ekledi.

Bireysel emekliliğin bireylerin yanı sıra ülke ekonomisine de çok önemli faydaları olacağını belirten Acar, şöyle dedi

"Bireysel emeklilik sistemini, sermaye piyasalarını geliştirici en önemli unsurlardan biri olarak görüyoruz. Tasarruf hacimlerindeki artış Türkiye'de sermaye piyasalarını harekete geçirecek. Bu yeni yatırımların yapılması, yeni iş alanları demek. Bireysel emeklilik Türkiye'nin önünü açacak çok önemli bir proje."

Garanti Emeklilik Genel Müdürü Erhan Tunçay da, "Garanti" ismini emeklilik sektöründe ve banka sigortacılığında marka yapmak istediklerini vurgulayarak, "Hedefimiz, bireysel emeklilik pazarında sektörün etkin oyuncularından biri olmak ve ilk 3 içinde yer almak" diye konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır