kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Nihat golle döndü

İspanya Ligi'nde ilk 3 maçta forma giyemeyen milli futbolcumuz Real Sociedad'ın, R.Zaragoza'yı 3-0 yendiği maçta nefis oynayıp 1 gol attı

İspanya Ligi'nde Real Sociedad, Real Zaragoza'yı 3-0 yenerken, sakatlığı nedeniyle ilk 3 maçta oynayamayan Nihat muhteşem bir dönüş yaptı.

Milli futbolcumuz 90 dakika forma giydiği karşılaşmanın 55. dakikasında Gabilondo'nun ortasını kafayla ağlara gönderdi. Bu arada Trabzonspor ile UEFA Kupası ilk turunda karşılaşacak olan Villarreal, evinde Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldı. Celta, 75'de Mostovoi'nin golüyle deplasmanda 1-0 öne geçerken, 2 dakika sonra Berizzo topu kendi ağlarına gönderdi. Sarı lacivertliler bu sonuçla 4 haftada bir galibiyet 3 beraberlikle 6 puana ulaştı. Deportivo, Albacete'yi 3-0 yenerek dörtte 4 yaptı. Tayfun'un 90 dakika forma giydiği karşılaşmada ise Espanyol, Valladolid deplasmanında 3-1 mağlup oldu.

İnter'e çelme Lazio mağlup
İtalya Ligi'nde 3. hafta maçında Inter evinde Sampdoria ile 0-0 berabere kaldı. Emre 90 dakika görev yaptı. Okan ise Cuper tarafından 18 kişilik kadroya alınmadı. Hafta içinde Beşiktaş'ı 2-0 yenen Lazio ise evinde Parma'ya 3-2 kaybetti. Maçın 26. saniyesinde Bresciano'nun golüyle 1-0 geriye düşen Lazio, 33'te Stam'ın mükemmel frikik golüyle eşitliği sağladı. 62'de Adriano, Parma'yı bir kez daha öne geçirirken, 78'de Simeone Inzaghi durumu 2-2'ye taşıdı. 89'da Bresciano, Parma'yı 3-2'lik galibiyete taşıdı. Bu arada G.Saray'ın rakibi Juventus, Roma ile 2-2 berabere kaldı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır