kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Elde var ikii

Avrupa Şampiyonası'na Romanya zaferiyle başlayan Ay-yıldızlılar, Ankara seyircisine ikinci zaferi yaşattı. Bugün 19.00'daki rakibimiz dünya devi Rusya

Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası, ikinci gününde Bayan Milli Takımımız, Sırbistan-Karadağ'ı 3-0 yenerek ikide iki yaptı. Önceki gün Rusya'yı zorlayan ve güçlü rakibinden set alan Sırbistan, yüksek fizikli, iyi manşet alan ve etkili servis atan oyunculardan kurulu bir takım. Millilerimiz, rakibi karşısında özellikle ilk iki sette zorlanmasına karşın konsantrasyon yönü ve oyun disiplinini korumasıyla başarılı oldu.

Neslihan ve Natalia
Bayanlarımız, ilk maçta olduğu gibi karşılaşmaya çok hızlı girdi. Bloklar yerinde, hücumlar etkili ve defans çok hareketliydi. Ancak ilerleyen sayılarda Sırbistan'ın servisleri manşetimizi bozdu. Pasöre iyi top getiremedik. 23-18 öndeyken yapılan 2 kritik hatayla set 24-22'e geldi. Ancak defanstan çıkan bir top ve çok etkili bir hücumla seti kazandık.

İkinci sette Neslihan ortaya çıktı. Etkili smaçları, akıllı plaseleriyle oyuna ağırlığını koydu, Natalia'ya destek verdi ve bu seti de 25-20 kazanmayı bildik.

Rusya bizden korksun
Sırbistan, 3.sette servisleriyle maça asılmaya çalıştı. Ancak Neslihan ve Natalia ikilisi, hücumda çok iyiydiler. Ve final setini de takımımıza getiren isimler oldular. İkisine de nazar değmesin.

Şimdi sayı averajıyla grupta Almanya'nın ardından ikinci sıraya yerleştik. Önümüzde zorlu bir Rusya maçı var. Milli Takımımız'da ilk güne göre göze çarpan eksikler, kolay servislerin kaçması, blokta etkili olamamamızdı. Herşeye rağmen bu oyunu tekrarladığımız takdirde Rusya da korkulu bir rakip olmaktan çıkacaktır.

Aylin ÜSTÜNDAĞ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır