kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Suclu bulundu: Lazio

Beşiktaşlı futbolcular, İstanbulspor karşısındaki vasat futbolun ve kaybedilen iki puanın nedenini Lazio maçının moral bozukluğuna bağladılar

Kaptan gönül aldı
Beşiktaş, 6.haftayı da lider tamamlamasına rağmen kaybedilen ilk puanların muhasebesini yapıyor. Tayfur, rakiplerinin gücüne dikkat çekerek, "İstanbul dişli bir takım ama biz de daha iyi oynayabilirdik. Lazio maçındaki moral bozukluğunun takımı etkilediğini düşünüyorum" dedi. İlhan Mansız, "Lazio yenilgisi moralimizi bozmuştu. Bunun etkisi ile gerçek futbolumuzu İstanbul maçında sahaya yansıtamadık" görüşünü savundu.

Cordoba'yı kızdırdılar
İbrahim üzülmez de "Beşiktaş takımı bugünlere hatasız oynayarak geldi. Lazio'da 2 hata yaptık, 2 gol yedik. Aynı şeyi İstanbul karşısında da yaşadık" ifadesini kullandı. Bu arada dünkü idmanda ilginç bir olay yaşandı. Genç oyuncu Gökhan Zan, Serdar ile girdiği mücadelede rakibinin parmağı gözüne gelince yere yığılıp 5 dakika kıvrandı. Saha kenarında idmanı izleyen Oscar Cordoba "Gözü çıktı zannettim. Öyle bağırdı ki çok korktum" diye konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır