kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Gruplaşma yok

Tümer, "Öküz altında buzağı aramasınlar" derken, Feyyaz Uçar, "Samsun'dan gelen bir birliktelikleri var ama takım oyunu oynuyorlar" dedi

Okan da A.Hassan'a yakın
Yönetimdeki bölünme krizini son anda gideren Beşiktaş'ta şimdi de takım içinde gruplaşma olduğu iddiaları dolaşıyor. İlhan Mansız'ın oynadığı maçlarda pas vermek için sürekli Tümer'i tercih ettiği, Tümer'in de aynı şekilde pasların büyük bölümünü İlhan'a aktardığı, bunun da takım içinde huzursuzluğa yol açtığı ileri sürülüyor. İstanbul maçında Tümer'in A.Hassan'a pas vermekten kaçındığı, Okan ile A.Hassan'ın da sürekli birbirleri ile oynamaya başladığı takım içinde takım oyununu baltalayan bir unsur olarak yorumlanıyor. Ancak Tümer bu iddiaları doğru bulmuyor. Genç futbolcu, "Öküz altında buzağı aramasınlar. Böyle bir şeye yorum yapmak bile istemiyorum" diye konuştu.

Engin Gülünç iddia
Antrenör Feyyaz Uçar ise "İlhan da, Tümer de forvette oynuyorlar. Samsun'dan gelen bir birliktelikleri var, birbirlerinin oyun stillerini çok iyi tanıyorlar. Ona göre birbirlerinin kaçacağı yeri çok iyi biliyorlar. Bundan dolayı böyle görünebilir" açıklamasında bulundu.

Kaptan Tayfur, "Burası Beşiktaş, öyle şey olmaz. Pozisyon neyi gerektiriyorsa herkes onu uygular" ifadesini kullanırken Menajer Sinan Engin, "Maçı kazansaydık hiç kimse bu tür şeyleri gündeme getirmezdi. Böyle bir şeyi hissetsek zaten en ağır cezayı biz veririz. Bu takımın düzenini kimse bozamaz" şeklinde konuştu.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır