kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Olimpiyat çiçek açtı

Sarı-lacivertlileri taşıyan otobüsler stada yaklaştığında evsahibi seyirciler tarafından karşılandı. Gruplar arasında bayrak ve flama değişimleri yapıldı

Böyle dostluk görülmedi
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde bütün Türkiye, bu maçta çıkacak olaylardan endişe ediyordu. Ancak başını SABAH'ın çektiği 'Temiz Futbol' kampanyasına benzer uygulamalar sayesinde taraflar arasında bugüne kadar lafta kalan 'ezeli dostluk' dünkü maçta hayata geçti. Fenerbahçe taraftarlarını taşıyan otobüsler stada geldiklerinde UltrAslan grubunun başını çektiği G.Saraylı taraftarlar, konuklarını çiçeklerle karşıladılar. Taraftarlar arasında flama ve bayrak değişimleri yapıldığı da dikkatlerden kaçmadı.

Bundan sonra böyle
Maçtan iki gün önce emniyette bir araya gelen tribün liderleri, orada başlayan dostluk mesajlarını maçtan önce de tekrarladılar. Onların önderliğinde taraftarlar "Hepimiz Türk'üz, düşman değiliz" diye tempo tuttu. Galatasaray ve Fenerbahçe tribünlerini yönlendiren amigolar, bundan sonraki bütün derbilerde bu dostluğun yaşanacağı sözünü verdiler. Fenerbahçeli taraftarlar da Kadıköy'de yapılacak rövanş maçında Galatasaraylılar'ı çiçeklerle karşılayacaklarını söylediler.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır