kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Altaylı gölgesi

Maç başlamadan Fenerbahçeli yöneticilerin bulunduğu tribüne gidip laf atınca olay çıkaran Altaylı, son dakikalarda da bir meşaleyle purosunu yakınca ortamı yine gerdi

Daha önce de yapmıştı
Galatasaray'ın eski ikinci başkanı Fatih Altaylı, bu derbide de olay çıkardı. Daha önce Ali Sami Yen Stadı'ndaki derbide Protokol Tribünü'nde gerginlik yaşanmasına ve hatta camların kırıldığı bir kavgaya neden olan sarı-kırmızılı takımın eski yöneticisi, dün karşılaşma başlamadan Fenerbahçeli yöneticilerin bulunduğu tarafa giderek sözlü tacizde bulununca ortam gerginleşti. Kısa bir yumruklaşmanın yaşandığı olay, diğer yöneticilerin araya girmesiyle tatlıya bağlandı.

Mahmut Uslu'dan sitem
Ortamı gerginleştirdikten sonra locasına dönen Altaylı'nın viski bardağını aşağıya boşaltması üzerine Vali Güler, locanın önüne bir görevli dikti. Maçın sonlarına doğru, Altaylı eline aldığı bir meşaleyle purosunu yakarak ortalığı yine gerdi. Altaylı'nın puroyu bitirince kalan kısmını yere atması, buradaki naylon bölümünün tutuşmasına yol açtı. Bu arada maç sonu Altaylı, F.Bahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun elini sıkırak tebrik etti. Uslu, Altaylı'ya olaylarla ilgili olarak, "Bu tür hareketler size yakışmıyor" dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır