kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Bir puanımızı verin gidelim

Karşılaşmadan önce Terim, F.Bahçe soyunma odasına gitti. Girişte önce Fatih Akyel ile kucaklaştı. Sonra Daum'la sıcak bir sohbete başladı. Terim, meslekdaşına "Siz misafirsiniz. Bir isteğiniz var mı?" deyince Alman teknik adam "Verin 1 puan, uğraştırmadan gidelim" yanıtını verdi

70 dakika süperdik!
F.Bahçe'nin hocası Daum; "İlk 20 dakika hariç süperdik. Rakip yarım pozisyonda iki gol attı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, ilk 20 dakika dışında mükemmel oynadıklarını belirterek, "Maç önceinde nasıl oynayacağımızı kestiremiyordum. Hiçbir takım Galatasaray deplasmanına 'Üç puan alıp döneceğim' diye çıkamaz. Bugün takımımın nasıl oynayacağını bilmiyordum. Ancak ortaya konulan futbolun ardından beklentilerimin gerçekleştiğini gördüm. İkinci yarıda çok pozisyon yakaladık. Rakibimiz ise yarım pozisyonda iki gol attı" dedi.

Rüzgar rakipti
Tuncay'ın eksikliğini aramadıklarını söyleyen Alman hoca, "İlk kez 11'de oynayan Tomas çok iyiydi" diye konuştu. Daum, Olimpiyat Stadı'ndaki rüzgar için de "Galatasaray'ın bundan yakınmaması gerekir. Rüzgar bugün onların bir oyuncusu gibiydi. Biz 1 puanı fazlasıyla hakettik" derken, Ümit Özat'ın da çok önemli bir silah olduğunu keşfettiğini belirtti.

Takımım yorgundu
Galatasaray'ın patronu Fatih Terim, yorgunluğun takımını olumsuz etkilediğini belirtti

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, güzel bir maç olduğunu belirterek, "Maçı iki taraf da kazanma şansını elde etti. İlk yarıda rüzgara karşı iyi oynadık. Aynı zamanda Fenerbahçe de ikinci devre iyi oynayıp pozisyon buldu. Sonlara doğru 8 günde 3. maçlarını oynayan futbolcularımda yorgunluk ortaya çıktı.Bu da istediğimiz futbolu ortaya koymamızı engelledi. Baliç ve Volkan gibi isimler 90 dakikayı çıkaracak güçte değiller. Bu konuda biraz çalışmamız gerekiyor" yorumunda bulundu.

Mondi'ye destek
Takımın eskisi gibi olmadığını vurgulayan tecrübeli hoca, "Tabii ki 5-6 yıl önceki takım değiliz. Eski günlere dönmek için söz veremem ama bunu ben de istiyorum. Tecrübe futbolda çok önemli ama yaş ortalaması yükselince bazı şeyler zor oluyor" derken kaleci Mondragon için de "Maça iyi başladı ama ilk golü kötü yedi. Mondragon iyi bir kaleci. Bazen böyle şeyler üst üste gelir. Kendisinin önümüzdeki günlerde çok daha iyi olacağına inanıyorum. Çünkü kalitesi ortada" ifadesini kullandı.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır