kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

İkisini de vurup intihar etti

Ayrıldığı sevgilisini eski nişanlısıyla yakalayan polis memuru dehşet saçtı. İki genci kurşun yağmuruna tutan polis tek kurşunla da kendi yaşamına son verdi

İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürdüğü'nde görevli Mehmet Emir Aygün, önceki gece saat 01.00 sıralarında işten çıktı. Arkadaşlarıyla birkaç saat Taksim'de dolaşan 33 yaşındaki Aygün sabaha karşı, kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Nurten Top'un, ablası Havva Top ile birlikte yaşadığı Beyoğlu Firuzağa Mahallesi Sıraselviler Caddesi'ndeki evine geldi.

SESSİZCE İÇERİ GİRDİ
Birlikte oldukları dönemde sık sık uğradığı evin anahtarını ayrılmalarına rağmen geri vermeyen Aygün, kapıyı açarak içeri girdi. Sessizce evin içinde dolaşan Mehmet Emir Aygün, önce abla Havva Top'un odasına girdi.

Top'un uyuduğundan emin olduktan sonra da eski sevgilisinin yatak odasına yöneldi. Genç polis memuru, kapalı olan kapıyı açtığında ise beyninden vurulmuşa döndü. Birkaç gün öncesine kadar birlikte olduğu kadının yanında eski nişanlısı Remzi Hacıoğlu vardı.

KURŞUN YAĞDIRDI
Öfkeden çılgına dönen Mehmet Emir Aygün, hemen belindeki tabancasına sarıldı. Bu arada uyanan Hacıoğlu karşısında eli silahlı Aygün'ü görünce hızla yataktan kalkarak banyoya doğru kaçmak istedi. Ancak Aygün, Hacıoğlu'nu omzundan ve göğsünden vurdu. Silah sesi üzerine uyanan ve çığlıklar atan Nurten Top'un da ağzına üç el, omzuna bir el ateş etti.

SONUNCUSU KENDİNE
Sevdiği kadının bir başkasıyla birlikte olmasını hazmedemeyerek, kan döken polis memuru ardından da şakağına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. Sesler üzerine koşarak kızkardeşinin yatak odasına gelen Havva Top gördügü manzara karşısında şoka girdi. Bu arada bedenine üç mermi isabet eden Remzi Hacıoğlu, üçüncü kattaki evden dışarı çıkmayı başardı. Hacıoğlu, sokağa kadar yaklaşık 50 metre sürüklendi. Çevreden geçen vatandaşlar tarafından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılan genç adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şişli Etfal Hastanesi'nde memur olarak çalışan yirmi dört yaşındaki Nurten Top ise komşuları tarafından hemen Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Top'un hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Genç kadının ablası ise hala şokta.

Ayhan ŞİMŞEK - Ercan ERTEKİN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır