kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Erdoğan'a ilahili karşılama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aralarında Goldaş, Mete Bronz ve Mado gibi Türk markalarının da bulunduğu Almandar alışveriş merkezini gezdi.

Başbakan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin çeşitli kentlerinde faaliyet gösteren işadamları ve aileleri ile de bir süre sohbet etti. Erdoğan'a, Mete Bronz Mağazası da bronz bir kutu hediye etti. Başbakan, mağazada sarı lacivert bir koltuk takımında oturmayı tercih etti. Erdoğan, alışveriş merkezinde Cebel Ali serbest bölgesinde çalışan bir Türk vatandaşının 4 aylık bebeğini sevdi. Gazetecilerin, "Darısı başınıza" sözleri üzerine Erdoğan, "Bende dört tane var" yanıtını verdi. Bunun üzerine gazeteciler, "Biz, torun anlamında söylemiştik" deyince Erdoğan, tebessüm etti. Başbakan, sarı-lacivert kravatını beğenen bir gazeteciye, "Türkiye'ye dönünce hediye ederim" dedi. Başbakan Erdoğan, çarşıda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

ASANSÖRDE KALDI
Bu arada alışveriş merkezindeki gezi sırasında Erdoğan'ın bindiği bir asansör arıza yapınca, Başbakan bir süre mahsur kaldı. Arıza kısa sürede giderilince Erdoğan ve beraberindekiler geziye devam etti. Erdoğan, alışveriş merkezini gezerken ilahi yayını yapılması dikkati çekti. Başbakan, iç çamaşırı satan dükkanı gezmezken, tesettür kıyafetlerinin satıldığı "Tekbir Giyim"i de teğet geçti.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır