kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Hollywood'un kaçak gelinleri

Birkaç gün kala düğününü iptal eden tek Hollywood yıldızı Jennifer Lopez değil. Julia Roberts Kiefer Sutherland'la, Demi Moore da Emilio Estevez'le nikah masasından döndü

Hollywood'un tek kaçak gelininin Jennifer Lopez olmadığı ortaya çıktı. Demi Moore'dan Julia Roberts'a, Gwyneth Paltrow'dan Pamela Anderson'a kadar pek çok yıldız, nişanlılarını düğüne kısa süre kala yarı yolda bıraktı. Beyazperdenin 'kaçak gelinleri' arasında başı, "Kaçak Gelin-Runaway Bride" adlı filmde dört nişanlısını düğün günü terk eden bir kadını canlandıran Julia Roberts çekiyor. Gerçek hayatta da aynı olayı baştan sona yaşayan Roberts'ın 'kaçaklık' öyküsü, 1991'de yaşandı.

GELİNLİĞİ BİLE DİKİLMİŞTİ
'Flatliners' filminin setinde tanıştığı Kiefer Sutherland ile nişanlanan 23 yaşındaki Roberts, gelinliği bile dikilmiş olmasına rağmen, nikaha üç gün kala adeta sırra kadem bastı. Dedikodular tüm hızıyla sürerken, 'kaçak gelinin' nikahı iptal ettiği ve kararının arkasında da Sutherland'in en samimi arkadaşı aktör Jason Patric'in bulunduğu ortaya çıktı. Ve yıl 1986... O dönemde henüz 24 yaşında olan sinemanın 41 yaşındaki ünlü yıldızı Demi Moore, ünlü aktör Emilio Estevez ile örnek çift olarak gösteriliyordu.

PALTROW DA KAÇAK GELİN
Planlarını hayatlarını birleştirmek üzerine kuran çift, aniden yollarını ayırdı. İkili, davetiyeler gönderilmiş ve nikah için gelinlik dahil tüm hazırlıklar tamamlanmış olmasına rağmen, Moore'un kararıyla ayrıldı. Bu ani ayrılıkla ilgili pek çok iddia ortaya atılsa da, çift sadece, 'artık yalnızca arkadaşız' açıklamasıyla yetindi. Brad Pitt ile evlenmesi beklenirken nişanı atan Gwyneth Paltrow ile şarkıcı Kid Rock'la evlenecekleri günü bile ilan etmişken ayrılan Pamela Anderson da Hollywood'un ''kaçak gelinleri'' arasında.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır