kapat
22.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Azgın babaanne

72 yaşındaki azgın babaanne, 69'luk kocasını yazlık evlerine kapatıp 62 yaşındaki sevgilisiyle gününü gün ederken yakalandı

MAHKEMEDE HESAP VERİYOR
Almanya'nın Sachsen eyaletine bağlı Hoerswarda kentindeki herkes, 72 yaşındaki 'azgın' büyükanneyi konuşuyor. Çapkın nine Edith H. 69 yaşındaki eşi Hans H.'yi yazlık evlerine kilitleyip 62 yaşındaki sevgilisi Michael W. ile kendi evinde yaşamaya başladı ancak şimdi yargıç önünde hesap veriyor. Dava, eşini bir odaya kilitleyip yıllarca aldatması yüzünden açıldı. Edith H. kendisinden 10 yaş genç olan Michael'a aşık oldu. Bunun için de kendi eşini yazlık evindeki odaya kapattı ve sadece arada bir yemek götürdü.

TALİHSİZ ADAMI KIZI KURTARDI
Talihsiz koca Hans H. ölümle pençeleşirken, eşi sevgilisiyle gününü gün ediyordu. Ancak durumu fark eden kızı Angelika son anda devreye girdi ve babasını kurtardı. Uzun süre hastanede tedavi gören Hans H. tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı. Bütün bu yaşadıkları yetmiyormuş gibi ikinci bir darbe daha aldı, onca yıldır evli olduğu eşinden ayrıldı. Ve ikisinin adına yatırdığı paraları eşinin kendi hesabına geçirdiğini öğrendi. Hans ile Edith'in mahkemesi hâlâ devam ediyor. Ne yaşlı kadın ne de 62'lik sevgilisi, konuyla ilgili henüz hiçbir açıklama yapmadı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır