kapat
19.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Türbe ziyaretine giderken öldüler

Türbe ziyareti için İran'dan Suriye'ye giden yolcuları taşıyan otobüs, uçuruma yuvarlandı

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde dikkatsizlik ve yolun kaygan olması nedeniyle meydana gelen kazada, İran plakalı bir yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı. Kazada 13 kişi öldü, yirmi sekiz kişi de yaralandı.

İran'ın başkenti Tahran'dan yola çıkan Rıza Makistov yönetimindeki yolcu otobüsü dün sabah saat 06.00 sıralarında kontrolden çıkarak önce bariyerlere çarptı, ardından da yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Otobüs yolcularının Suriye'deki Hz. Zehra türbesini ziyarete gittikleri belirlendi. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı.

Kazada, aralarında şoförün bulunduğu on kişi olay yerinde, üç kişi ise kaldırıldıkları Iğdır Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Iğdır ve Erzurum'daki hastanelere kaldırılan yaralıların isimleri şöyle Safiye Soba, Muhammet Kurt, Cevat Haci Torab, İbrahim Arap Ahmedi, Firkurban Topkalı, Sohhamm Aneni, Muhammet Taki Kagı, Haci Gülhan Zammanı, Aceri Süleyman, Şehriban Nur Rabbani, Nesume Hana, İbrahim Mura Seyni, Muhsin Esekolo ile Meryem, Said, Feyime, Mesul, Rahile, Meryem, Sakine, Fatma, Serap, Muhse, Zühre, Fatma ve Asker Acem.

Azize Aksu - Destan SÖYLER


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır