kapat
19.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Turbe ziyaretine giderken olduler

Turbe ziyareti icin Iran'dan Suriye'ye giden yolculari tasiyan otobus, ucuruma yuvarlandi

Agri'nin Dogubeyazit Ilcesi'nde dikkatsizlik ve yolun kaygan olmasi nedeniyle meydana gelen kazada, Iran plakali bir yolcu otobusu ucuruma yuvarlandi. Kazada 13 kisi oldu, yirmi sekiz kisi de yaralandi.

Iran'in baskenti Tahran'dan yola cikan Riza Makistov yonetimindeki yolcu otobusu dun sabah saat 06.00 siralarinda kontrolden cikarak once bariyerlere carpti, ardindan da yaklasik 50 metrelik ucuruma yuvarlandi. Otobus yolcularinin Suriye'deki Hz. Zehra turbesini ziyarete gittikleri belirlendi. Yaralilara ilk mudahaleyi yoldan gecen vatandaslar yapti.

Kazada, aralarinda soforun bulundugu on kisi olay yerinde, uc kisi ise kaldirildiklari Igdir Devlet Hastanesi'nde hayatini kaybetti.

Igdir ve Erzurum'daki hastanelere kaldirilan yaralilarin isimleri soyle Safiye Soba, Muhammet Kurt, Cevat Haci Torab, Ibrahim Arap Ahmedi, Firkurban Topkali, Sohhamm Aneni, Muhammet Taki Kagi, Haci Gulhan Zammani, Aceri Suleyman, Sehriban Nur Rabbani, Nesume Hana, Ibrahim Mura Seyni, Muhsin Esekolo ile Meryem, Said, Feyime, Mesul, Rahile, Meryem, Sakine, Fatma, Serap, Muhse, Zuhre, Fatma ve Asker Acem.

Azize Aksu - Destan SOYLER


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir