kapat
16.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Allah istedi oldurdum

Iki kisiyi kursunlayarak olduren, bir kisiyi de yaralayan imam, "Vahiy geldi oldurdum, Mermilerim bitmeseydi daha cok adam oldurecektim" dedi. Imam kendini de mehdi ilan etti

Trabzon'un Hayrat Ilcesi'ne bagli Guresen ve Kumludere koylerinde, iki kisiyi olduren, bir kisiyi de yaralayan 24 yasindaki Imam Ali Kemal Akcay, onceki gun hakim karsisina cikarildi. Adliye girisinde jandarma ve mahkeme gorevlilerini olumle tehdit eden Akcay, kendisine Allah tarafindan vahiy geldigini ve mehdi oldugunu soyledi. Islamiyeti yaymakla gorevlendirildigini iddia eden Akcay, silahindaki kursunlarin bitmesi uzerine cihadinin yarim kaldigini belirterek, "Kursunlarim bitmeseydi daha bircok kisiyi oldurecektim. Boylece Hayrat ve Of'u tam Musluman yapacaktim" dedi.

SOGUKKANLIYDI
Kur'an kursuna gittigi sirada psikolojik sorunlar yasamaya baslayan ve bir sure fahri imam olarak calistiktan sonra gorevden uzaklastirilan Ali Kemal Akcay, isledigi cinayetleri sogukkanli bir sekilde anlatti.

Akcay, "Guresen'deki evimin onundeyken Allah'in emri ile o sirada onumde yuruyen Hamza Terzioglu'na 'dur' diye bagirdim. Terzioglu donup beni gordu ve 'ustume gelme' dedi. Kosarak yanina gittim, yumruklayarak yere yiktim ve tekmelemeye basladim. Sonra belindeki tabancayi alip ona Islam'in sartlarini sordum, tabii soyleyemedi. Ikisi basina, biri cinsel organina olmak uzere ona uc mermi siktim" dedi.

ADINI BILE BILMIYORMUS
Vurduktan sonra Terzioglu'nu cirilciplak soydugunu anlatan Akcay bu sirada kendisini goren bir kac kisinin kactigini soyledi. Kacanlarin biraktigi arabayla Kumludere'ye gittigini belirten Akcay yolda duran ve ismini mahkemede ogrendigi Mehmet Atmaca'ya da carpip yaraladigini ifade etti. Akcay daha sonra da koy meydanina gidip camiden cikan Abdullah Yuksel'i oldurdugunu anlatti.

Ersin RAMOGLU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir