kapat
20.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Lucescu kulak çekti

Futbolcuları idman sahasının ortasında toplayan Rumen teknik adam, "İdmana 5 dakika geç gelseniz bile idman yapmış saymayacağım" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, kamplarda başladığı sert ve disiplinli tavırlarına Ümraniye'de de devam ediyor. Dün idmandan sonra futbolcularını saha ortasında toplayan Lucescu, verilen zamanlara harfiyen uyulmasını aksi takdirde cezalandıracağını söyledi.

Saha ortasında futbolcularını oturtan ve tercüman aracalığıyla konuşan Rumen teknik adam 'Size verilen kamp porgramına, idmana geliş ve sahaya çıkış saatlerine harfiyen uymanızı istiyorum. Takım olmanın yolu disiplinden geçiyor. Birbirimize saygı için kurallara harfiyen uyalım. Tesislere zamanında gelmenizi istiyorum. 5 dakikalık dahi bir gecikme istemiyorum. Eğer idmana gelirken veya sahaya çıkarken 5 dakika geç gelenin idmanını saymayacağım. Onu idman yapmış kabul etmeyeceğim. O futbolcu ekstra idman yapacak ve gerekirse ceza vereceğim. Bu yüzden bu konuda herkesin daha hassas olmasını istiyorum' dedi.

Basınla konuşmadı
7 dakika süren toplantının ardından idman biterken basın mensupları, Rumen teknik adamdan açıklama istediler. Ancak Lucescu, "Konuşacak bir şey yok" diye konuştu.

FatihDOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır