kapat
20.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Ciddiye alın

"Maçın özel olması bir şeyi değiştirmez. Biz Türkiye'yi temsil ediyoruz ve özel de olsa resmi de olsa işi ciddiye almalıyız. Rakibi de küçümsemeyin"

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün Moldova ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu. Ay-yıldız'ın başında olduğu süre içinde özel maçlarda fazla yüzü gülmeyen Güneş, "Sizden tek isteğim bu maçı ciddiye almanız. Çünkü ciddi bir iş yapıyoruz. Maçın niteliği ne olursa olsun, 70 milyon Türk'ü temsil ettiğinizi unutmayın ve sahada elinizden geleni yapın. Siz artık dünya üçüncüsü bir takımın futbolcularısınız. Geldiğiniz bu noktanın sorumluluğunu da bilin. Çünkü dünyanın gözü bizim üstümüzde" ifadesini kullandı.

Hakan&Hasan korkuttu
Güneş, bu arada futbolseverlere de çağrıda bulunarak, "Onları bu maçta arkamızda görmek istiyoruz. Çünkü biz gücümüzü onlardan alıyoruz. Moldova maçı Liechtenstein ve İngiltere karşılaşmaları öncesinde iki provadan biri.." diye konuştu. Bu arada milli takımın dün akşam yaptığı idmanda Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın sol ayak bileklerinden hafif bir sakatlık geçirdikleri öğrenildi.

Ali ERDOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır