kapat
20.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Kaçak gelin: Hırsız değilim altınlar zaten benimdi

Düğün gecesi damadı banyoda bırakıp takılarla kaçan Selma Kılçık, kendini savundu Dayak atınca kaçtım

Kartal'da gerdek gecesi kocası banyodayken düğünde takılan tüm takıları alarak kaçtığı iddia edilen gelin Selma Kılçık, ortadan kayboluşunun gerçek nedenlerini açıkladı.

Doğuştan kalça çıkığı bulunduğu için özürlü olan genç kız, ömrünün sonuna kadar unutamayacağını söylediği o korku dolu saatleri anlatırken, kendisini hırsızlıkla suçlayan kocasına ve ailesine tepki gösterdi. Talihsiz gelin olay gecesini şöyle anlattı "Süleyman bana sürekli takılan takıları sorup duruyordu. Arkadaşlarımın taktığı altınları kaybedeceğim korkusuyla anneme verdiğimi söyleyince çok kızdı. Eve gelince, beni itip kakmaya, tartaklamaya başladı. Bana saldırdı, dövdü. Geceliğimi parçaladı. Her yerimi yumrukladı. Banyoya girince, evden çıktım. Gecenin yarısı sokakta tek başıma kala kaldım. Aklıma çok yakında oturan dayımın evi geldi, koşarak eve gittim ve onlara sığındım. Ben hırsız değilim."

YALAN SÖYLÜYOR
Genç kız, Süleyman Kılçık'ın kendisine yönelik suçlamalarını öğrenince karakolda sinir krizi geçirdiğini belirterek "Gelinliğimi bile 150 milyon liraya kiraladım. Bana takılan 6 bileziğin 5 tanesi zaten akrabalarım tarafından takıldı. Diğer altınlar ise zaten evdeydi. Polisler bile bunu duyunca bana hak verdi" dedi. Kızının evindeki eksiklikleri kendisinin tamamladığını söyleyen baba Ali Şen ise "Tek istediğim kızımın mutluluğuydu. Ne yazık ki olmadı" diye kahroldu.

Yalçın BEL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır