kapat
20.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Naf Naf'ı alan Hamoğlu dört dünya markası ile daha görüşme yapıyor

Hamoğlu Holding İthal Markalar Koordinatörü Tuzcuoğlu, "Hedeflerimiz Naf Naf ve Chivegnon'la sınırlı değil. Sürprizlerimiz devam edecek" dedi

Yaklaşık 15 yıldır Türkiye lisansörlüğünü Mudo'nun yürüttüğü Fransız Naf Naf ve Chevignon markalarını alan Hamoğlu Holding, dün markanın arkasındaki profesyonellerle kamuoyunun karşısına çıktı. Altınyıldız'da 14 yıl üst düzey yöneticilik yapan Necip Uludağ, Mudo'da üst düzey yöneticilik yapan Cihan Demir ve Boyner Holding, Mudo, Çarşı, Zorlu Linens'te üst düzey yöneticilik yapan Cemal Tuzcuoğlu, Hamoğlu Tekstil Grubu'nun hedeflerini anlattı. Hamoğlu Holding İcra Kurulu Üyesi Dr. Necip Uludağ, toplantıya Ahmet Hamoğlu'nun mesajı ile başladı. Uludağ, "Ahmet Bey, 'Hamoğlu Holding bugüne kadar karar alırken kimseye sorma ihtiyacı duymadı. Bundan sonra da böyle olacak' mesajını iletmemizi istedi" dedi.

Eylül ayı içinde 4 Naf Naf mağazası açacaklarını kaydeden Uludağ, 2004 sonuna kadar mağaza sayısını 10'a, franchise sayısını da 50'ye çıkaracaklarını söyledi. Yılsonuna kadar 1 milyon Euro ciro hedeflediklerini kaydeden Uludağ, 2004 ciro hedefinin ise 9 milyon Euro olduğunu dile getirdi.

Hamoğlu Tekstil Grubu'nun 4 dünya markası ile daha görüşmeler yaptığını ifade eden Cemal Tuzcuoğlu da yeni anlaşmalar yapıldıkça kamuoyuna duyuracaklarını belirtti.

'Fiyatlar pahalı olmayacak'
2000'de Mudo'dan ayrılıp Hamoğlu Tekstil Grubu Genel Müdürü olan Cihan Demir, Naf Naf'ın sanıldığı gibi uçuk fiyatlara satılmayacağını söyledi. Fiyatların Fransa ile aynı olacağını belirten Demir, "Kârlılığımızı tüketiciden değil, markayla yaptığımız pazarlıkla sağlayacağız. En önemli silahımız da bir sezonda birden çok koleksiyon çıkarmak olacak" dedi. Sanayi, turizm, enerji, otomotiv, yiyecek-içecek, taşımacılık ve alışveriş merkezinden sonra tekstile de giren Hamoğlu Holding'in 2003 ciro hedefi 100 milyon dolar.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır