kapat
18.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Scholl harekâtı

F.Bahçe Antepli Alper'i kiralarken, Servet, Petkov ve Mehmet ise bitmek üzere... Mehmet Scholl ve Okocha için de kollar sıvandı

Trabzon galibiyeti ile moral bulan Fenerbahçe'de transfer yönünden hareketli bir haftaya giriliyor. Bodrum'da biraraya gelen yöneticiler İstanbul'a dönerken bombaların yakında patlayacağı konuşuluyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın biri sol bek, biri de orta saha olmak üzere iki yabancıyla temasta olduğu, isimleri sır gibi saklanan bu iki futbolcudan en az birinin Elazığ maçına kadar İstanbul'a getirileceği ifade ediliyor.

Sarı-lacivertli takım ilk olarak G.Antepli Alper'in işini bitirdi. F.Bahçe genç futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladı. Denizlili Servet ile İstanbulsporlu Petkov ve Mehmet Yozgatlı'nın transferi ise bitme aşamasına geldi. Yabancı transferinde Alex'in gelişi zora girerken, rota Mehmet Scholl ve Türk vatandaşı olan Okocha'ya döndü. Fakat başkan Aziz Yıldırım'ın Nijeryalı futbolcuya soğuk baktığı öğrenildi.

Kale yerlilere emanet
Kaleci konusunda ise Recep ve Volkan ile yola devam edilmesi görüşü giderek ağırlık kazanıyor. Yabancı kaleci defterini kapatmış görünen sarı-lacivertliler, bu ikilinin arkasında yedek olabilecek üçüncü bir genç kaleci arayışlarını da sürdürüyor. Daum'un önerisiyle gündeme gelen Kerem'in sezon içinde iki transfer yapmış olması nedeniyle eski Galatasaraylı file bekçisi gündemden düştü.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır