kapat
18.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Eylüle kadar yolu var

İtalya'daki tedavisinden olumlu sonuç alan Beşiktaş'ın süper starı İlhan Mansız, takımla düz koşu yaptı, bir iki şut atıp bacağını denedi. İlhan'ın Eylül'de tamamen hazır olacağı belirtildi

Beşiktaş taraftarının İlhan Mansız özlemi çok yakında diniyor. 1 aydır İtalya'nın Bologna kentinde dizinden tedavi gören, geçen hafta İstanbul'a dönerek çalışmalarını burada sürdüren İlhan dün takımla birlikte idmana çıktı. Tam olarak düzelmesi için iki haftaya daha ihtiyacı olan İlhan, arkadaşlarıyla birlikte düz koşu yaptıktan sonra pas çalışmasına da katıldı. İlhan ayrıca fizyoterapist Cem Türker nezaretinde birkaç şut atarak dizini denedi.

Moralini yüksek tutuyor
Moralinin yüksek olduğu gözlenen yıldız futbolcu, "Çalışmalarımı aksatmadan devam ediyorum. 21 Ağustos'a kadar verilen programa devam edeceğim. 21 Ağustos'ta yapılacak olan kontrolden sonra yeni bir program hazırlanacak. Eylül başında tamamen takım çalışmalarına katılmayı umuyorum" diye konuştu.

Ankaragücü maçı hazırlıklarına hiç ara vermeden başlayan Beşiktaş'ta dünkü çalışmaya sakatlıkları süren Yasin, Gökhan Zan ile ülkelerinin milli takımlarına giden Pancu ve Kaan Dobra katılmadılar.

Yedeklere ağır çalışma
Teknik direktör Mircea Lucescu, Bursaspor maçında oynamayan futbolculara ağır bir çalışma yaptırdı. Bursa maçında forma giyenler 45 dakikalık düz ve top kapma çalışmasından sonra soyunma odasının yolunu tutarken, oynamayanlar 1 saat daha kondisyon çalıştı. Tümer'in antrenmana getirdiği kögeği Lipton futbolcuların neşe kaynağı oldu. Bugünü izinli geçirecek olan siyah-beyazlılar hazırlıklarına yarın devam edecek.

Vahap HACIOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır