kapat
18.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Zirveyi unutun

Beşiktaş'ın gücünü arkadaşlıktan aldığını belirten Tayfur, "Şampiyonluk ambargolu" diye konuştu

Sevmek şart değil
Bursaspor maçında gemisini kurtaran Beşiktaş kaptanı Tayfur Havutçu SABAH'a iddialı açıklamalarda bulunarak, "En büyük gücümüz arkadaşlığımız. Bu havayla ve kadroyla birkaç yıl daha şampiyonluğu bırakmayız" dedi. İşte Tayfur'un özel açıklamaları... "100. yıl üzerimizde büyük baskı oluşturmuştu. Buna 7 yıl gelmeyen şampiyonluğun yükü de eklenmişti. Arkadaşlara hep 'özel hayatınızda birbirinizi sevmek ve birşeyler paylaşmak zorunda değilsiniz, ancak sahada bütün olmak zorundayız' dedim. Bu prensiple sorunları aşıp mutlu sona ulaştık."

Şimdi işimiz daha kolay
Bir hedefe kilitlenmek ve ortak emekle bir başarıya ulaşmak bütün futbolcuları birbirine kaynaştırdı, şampiyonluk bizi birbirimize daha çok yakınlaştırdı. Bu sezon yeni takviyelerle birlikte hem güçlü bir kadromuz var hem de birbirini seven ancak forma için rekabet eden bir takımımız var. Bu arkadaşlık, bu hava bizim en büyük silahımız olacak. İnanıyorum ki birkaç yıl daha şampiyonluğa ambargo koyacağız. Rakipleri küçümsemiyorum, saygı duyuyorum. Ancak bu kadar iddialı konuşuyorum çünkü takımın durumunu çok iyi biliyorum"

Hocaların bir bildiği var
Çok çalışıyorum, profesyonel yaşıyorum. Kendimi yaşlı hissetmiyorum. Her gelen hoca beni tutuyorsa bir bildikleri vardır. Ben de hoca olsam verilen görevi harfiyen yapan mücadeleci, savaşçı futbolculara kadroda yer veririm. Gol atmak güzel. Tabi ki gol atan futbolcu ön planda oluyor. Ama ben sadece gol atanın kurtarıcı olduğumu düşünmüyorum. Futbol bir takım oyunu. Bizim takımda önemli olan sorumlulukların bir sezon başında eşit olarak paylaşılması. Milli Takım için her zaman hazırım. Ancak Şenol Hoca'nın gençleri çağırması ve onları hazırlaması yerinde bir karar. Eğer kadroya çağrılırsam elimden geleni yaparım."

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır