kapat
18.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Lukunku sürprizi

Sarı-kırmızılılarda Arif, Ümit Karan ve Baliç sakattı. Hakan durup Pinto dökülünce forvette kriz yaşayan Cimbom'un imdadına Lukunku yetişti

Sakat sakat oynadı
Yabancı santrfor arayışlarını sürdüren Galatasaray'da yeni transfer yapılması durumunda gönderileceği söylenen Ali Lukunku dün gecenin kurtarıcısı oldu. Sezon başında kasık fıtığı nedeniyle Belçika'da bir operasyon geçiren ve bu sezon hazırlık maçları dahil hiçbir maçta görev almayan Ali Lukunku'yu Terim sakatlığı nedeniyle ilk 11'de düşünmedi. Ancak hazırlık döneminin altın çocuğu Pinto, ilk yarıda dökülünce Terim, tam olarak iyileşmemesine rağmen Lukunku'yu sahaya sürdü.

Kalma şansını artırdı
Diyarbakır ve CSKA Sofya maçlarında attığı gollerle takımını sırtlayan Hakan Şükür'le ilk kez yan yana oynayan Lukunku, idman eksikliğine karşın ilk golünü atarak yeni santrfor düşünen yönetime de "Ben varım" mesajını iletmiş oldu. Chelsea'li Hasselbaink ve Liverpool'lu Heskey ile ilgilenen G.Saray, bu iki oyuncudan birini alması durumunda Lukunku'yu göndermeyi planlıyordu. Dünkü gol Lukunku'nun G.Saray'da kalış şansını da artırdı.

Aşırı sıcak bezdirdi
G.Saraylı futbolcular Gaziantep'teki aşırı sıcakdan yana dert yandılar. Hakan Ünsal, "Vallahi çok sıcaktı. Yutkunmakta bile zorlandık. Alışık olmadığımız bi şartlar altında yine de çok iyi mücadele verdik. Çok iyi oynadığımız söylenemez ama son bölümde iyiydik ve kazanmasını bildik" dedi. Ergün ise G.Antep maçının zor geçeceğini bildiklerini söyleyerek, "Hava çok sıcaktı, bu da oyunumuzu olumsuz yönde etkiledi. 1-0'lık yenilgiden maçı çevirmek önemli bir işti" ifadesini kullandı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır