kapat
18.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Hep böyle kal

"Hasan lüzumsuz işlerle uğraşmazsa büyük bir yıldız. Kulağını tıkamaz, dediklerimizi yaparsa Türk futbolu ve G.Saray adına büyük işler yapar"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçtan sonra ilginç açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam, maça damgasını vuran Hasan için "İlk yarıda değil ama ikinci devre çok iyiydi. Zaten büyük yıldızlar böyledir. Maçın seyrini değiştirirler. Biz de onu kazanmaya çalışıyoruz. Ama bir anda değişim beklersek Hasan'a da haksızlık etmiş oluruz. Bu oyuncumuz lüzumsuz işlerle uğraşmazsa, biz bir şeyler anlatmaya çalışırken kulağını tıkamazsa hem Türk futbolu için hem de Galatasaray'a için çok önemli işlere imzasını atacaktır. Tıpkı bugün olduğu gibi" dedi.

Yüreklerini koydular
Ligde çok zor bir engeli daha geçtiklerini söyleyen Terim, "İlk yarıda daha çok pozisyon bulduk. İkinci devre oyun dengedeyken değişikliklerin de etkisiyle maçı çevirdik. Özellikle gençler büyük iş yaptılar. Hatta oyunun kaderini Sabri'nin değiştirdiğini söyleyebilirim. Lukunku sakatlıktan yeni çıktı. Bu yüzden ondan tam kapasiteyle oynamasını bekleyemeyiz. Sonuçta futbolcularım sahaya yüreklerini koydular ve hedefimiz olan 3 puanı aldılar" yorumunu yaptı.

Hepsine helal olsun
Sıcak havanın maçı olumsuz etkilediğini söyleyen tecrübeli hoca, "Biz kenarda bu kadar terlerken, futbolcuları gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlamak gerekir. Hepsine helal olsun. Yetkililerin özellikle sıcak havalarda 1 saatlik tölerans göstermeleri iyi olur, daha iyi şartlarda futbol oynayabiliriz" ifadesini kullandı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır