kapat
18.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Antep de Şaş'ırdı

İlk yarısı golsüz biten maçta Mehmet Polat evsahibini öne geçirdi. 75'te Hasan müthiş bir golle skoru eşitledi. 83'te Lukunku 3 puanı getirdi. Bülent ve Erhan Namlı kırmızı kart gördü

Gaziantep'te hava öylesine sıcak, atmosfer öylesine ağır ki, futbola değil, sonuca bakmak daha doğru olur. Galatasaray, CSKA Sofya maçındaki futbolunu arattı ancak mücadeleyi bırakmayan kimliğiyle 3 puanı söküp aldı.

Gaziantep'e gelişte daha uçaktan çıkarken sıcak hava çarpan her futbolcu vurgun yemiş gibi oluyordu. Gece uyumakta zorlanan futbolcular, gölgede 39 dereceyi bulan sıcak karşısında bol sıvı takviyesiyle 90 dakikayı tamamlamaya çalıştılar. Fatih Terim bile kenarda kafasından aşağı sular dökerek serinlemeye çalıştı.

Brezilyalılar kayıpları oynadı
Maçın ilk bölümleri sonuç getirmeyen aksiyonlara sahne oldu. Ancak adeleler yorulmaya başladıktan sonra futbola heyecan geldi. Annesine karşı son görevini yerine getirmek için Brezilya'ya giden Batista'nın yerine forma şansı bulan Cihan, çok çalıştı ancak Batista kadar yararlı oynayamadı. Sıcak havayı sever diye düşündüğümüz Prates ise klimalı hayata alışmış olsa gerek ortada görünmedi. Sakatlıktan yeni çıkan Volkan'ın da kondisyon eksikliği 70 dakikadan fazla sahada kalmasına şimdilik engel. Pinto, ileride Hakan Şükür'ün partneri gibiydi, ancak hazırlık maçlarında kanattaki performansından çok uzaktı.

Kartlarla renklendi
Maç son 30 dakikada renklendi. İlk renk ikinci sarıdan kırmızıydı. Hakem, 63.dakikada Bülent'i atarken tribünde oturan MHK Başkanı Bülent Yavuz bile yüzünü ekşitti. G.Saray, Bülent'in yokluğunda yeni defans kurgusunu oluşturmadan Mehmet Polat'ın golüyle uyandı. Uyananların başında da Hasan Şaş geliyordu. Hem ne uyanış. Pek hatırlamak istemediği Dünya Kupası'ndaki performansına giderek yaklaşan Hasan Şaş, 75'te skora denge getirdi.

81'de bu kez kırmızı Gaziantep'den Erhan Namlı için çıktı. Sayısal eşitliği de yakalayan Galatasaray'ın baskısı çabuk netice verdi. 83'te ikinci yarının yıldızı Hasan'ın sağ çaprazdan kaleye gönderdiği topa Lukunku sadece dokundu ve çok önemli 3 puanı getiren golün sahibi oldu. Ancak Galatasaray'a 3 puan getiren isim kuşkusuz Hasan Şaş'tı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır