kapat
18.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Vurdum, öldü diye bağırdım

Mesut Uçan, kaza sonrasında tartıştığı Mehmet Baytekin'i küfür ettigi için öldürdüğünü söyledi. İşadamının yakınları ise kiralık katil olduğunu iddia etti

Merter'de önceki gün maddi hasarlı trafik kazasından sonra tartıştığı ünlü tekstilci Mehmet Demir Baytekin'i (42) öldüren katil zanlısı Mesut Uçan'ın (31) emniyeteki sicili kabarık çıktı. Uçan'ın daha önce da silahla adam yaralama, kız kaçırma ve izinsiz gösteriden gözaltına alındığı ancak her seferinde mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

KİRALIK KATİL İDDİASI
Emniyette sorgusu tamamlanan katil zanlısı Uçan, dün çıkartıldığı Bakırköy Adliyesi'nde evrak eksikliği nedeniyle emniyete geri gönderildi. Cenazeye katılan işadamı Baytekin'in yakınları, cinayetin kaza süsü verildiğini, cinayet sanığının kiralık katil olabileceğini ileri sürdüler.

Baytekin'i kendisine küfrettiği için öldürdüğünü için öldürdüğünü söyleyen Uçar ise, emniyette verdiği ifadede olayı şöyle anlattı

ÖLDÜRÜP BEKLEDİM
"Otomobilimle Merter Mehmet Akif Caddesi üzerinde seyir halindeydim. Sol şeritte giden Baytekin'in kullandığı cipi geçmek için gaza bastım. Benle birlikte o da gaza bastı. Bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybedip Baytekin'in otomobiline yandan çarptım. Otomobilin el frenini çekerek durdum. Bu sırada Baytekin cipinden inerek yanıma geldi. Ben ise hiç otomobilimden inmedim. 'Yaptığını beğendin mi? Arabamı hurdaya çevirdin' dedi ve bana küfretmeye başladı.

Bir an kendimden geçtim. Koltuğun altında bulunan silahı alıp tetiğe bastım. Kurşun şakağına isabet etti. Genç adamı kanlar içinde görünce "öldü" diye bağırmaya başladım. Otomobilimden hiç inmeden olay yerine gelen polislere teslim oldum."

Müslim SARIYAR


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır