kapat
18.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Bu utançla yaşanmazdı

Evlerinde cinayet işleyen Ömer Yıldız, "Şüpheleniyordum silahı elimden almasalardı, karımı da öldürecektim"dedi

Adana'da karısının aşığını pompalı tüfekle öldüren Ömer Yıldız, "Komşularım silahı elimden almasaydı karımı da öldürecektim. Pişman değilim. Kim olsa aynı şeyi yapardı. Namusumu temizledim" dedi.

Karısı Neriman Yıldız'ın gardıropta yakaladığı sevgilisi Ali Karakuş'u (25) pompalı tüfekle vurarak öldüren sebze meyve satıcısı Ömer Yıldız'a (39) dün olayın meydana geldiği Yeşilyurt Mahallesi 80 Sokak'taki evinde tatbikat yaptırıldı.

'KARIM YARI ÇIPLAKTI'
Tatbikatta Ömer Yıldız, karısının aşığını nasıl öldürdüğünü soğukkanlılıkla anlattı. Cinayet Masası dedektiflerinin tüm sorularına ayrıntıları ile yanıt veren Ömer Yıldız, şöyle konuştu

OLAN İKİ ÇOCUĞA OLDU
"Olay günü sabah erken saatte evden ayrıldım. Karım yatağındaydı. Son günlerde bana çok soğuk davranıyordu. Bu durumdan şüphelenmeye başlamıştım. Hayatında başka bir erkek vardı sanki. İçimi kemiren şüphelerimi yenmek için sokağın başına gizlenip evi gözetlemeye başladım. Genç bir adam bizim eve doğru yürüyordu. Meraktan ölecektim. Bir süre sonra gidip zile bastım. Kapıyı karım açtı. Beni karşısında görünce yüzü bembeyaz kesildi. Bir şeyler olduğunu anlamıştım. Zaten yarı çıplaktı. Kapının arkasında erkek ayakkabısını görünce şüphelerimde haklı olduğumu anladım."

Hemen yatak odasına gidip duvarda asılı pompalı tüfeği aldığını söyleyen Yıldız, "Bu sırada yarı çıplak vaziyette Ali Karakuş'u gördüm. Üzerime atladı. Bir süre boğuştuk. Bu arada karım kaçıp komşulara sığınmış. Çok sinirlenmiştim. Aldatılmış bir erkek olarak utanç duyuyordum. Ne olduğunu bilmiyorum silahı doğrulttum ve tetiğe dokundum. Karımın sevgilisi kanlar içinde yere yığılıp kaldı. Neriman'ı da öldürecektim, ama kaçıp komşulara sığınmıştı. Silahla dışarı çıktım. Araya komşular girdi, silahı elimden almak istediler. Hatta karım da silahı elimden almak için çaba sarfediyordu. Anlamıştı kendisini öldüreceğimi. Bu utançla yaşayamazdım. Pişman değilim. Kim olsa aynı şeyi yapardı. Olan iki çocuğuma oldu" diye konuştu.

Tatbikatı meraklı gözlerle izleyen mahalle sakinleri ise Neriman Yıldız'ı suçladılar. "Allah o kadının belasını versin. Hem yuvasını yıktı, hem de kocasının başını belaya soktu. Olan ortada kalan iki küçük çocuğa oldu" dediler.

Nazan ERDEM


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır