kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

EROL KAYNAR


Nihayet

Beşiktaş İnönü Stadı "şampiyonuna" kavuşuyor nihayet. Tamamen yenilenmiş hali ve de "hatırı sayılır" bir gelir beklentisi ile. 8-10 milyon dolar "ciddi para", bu kapasitedeki stadlar için. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Çok farklı özellikleri içinde barındıran bir stad BJK İnönü Stadı. Tarihle birlikte İstanbul Boğazı'nın güzellikleri iç içe.

Ulaşımı en kolay, tahliyesi de bir o kadar rahat. Hele futbol güzel olunca bir başka oluyor BJK İnönü Stadı.

"Çiçeği burnunda" teknik direktörleri Hagi'nin talebelerini ağırlayacak bugün. Tüm gizemli havası ile.

Nasıl bir özlemdir yaşayanlar bilir. Geçen seneki ziyaretimde Ümraniye Nevzat Demir Tesislerini hayranlıkla gezerken; bakımına ve temizliğine de imrenmiş, tebrik etmiştim tesis sorumlusu Mustafa Gündüz'ü.

İnanıyorum ki aynı müdür, aynı sorumluluk ve titizlikle hazırlayacaktır Beşiktaş İnönü Stadı'nı. Kapılarından en ufak sızma olmasına müsaade etmeden. Sevdiği takımını seyretmek için dişinden tırnağından artırarak ödediği paraya hiç acımayan "gerçek sporsever" artık, biletsiz kimseyi istemiyor.

Geçiş yollarını kapatırcasına "pervasızca" oturan ve hatta biletli seyirciyi taciz edecek kadar "sınırları zorlayan" hiç kimseyi istemiyor gerçek Beşiktaş seyircisi.

Lucescu'nun zoru!

Romen teknik direktörün yerinde olmak istemezdim doğrusu. Bursaspor karşısına çıkartacağı 11 oyuncuyu belirlemek için ne kadar zorlandığını düşünmek bile istemem. Sergen, Giunti, Pancu, Ahmet Hassan, Sinan, Ahmet Dursun. İkisi kulübede oturacak. Gelin çıkın işin içinden. "Yeni bir santfor" diye bastıran yönetim, "istemem" diyen teknik adam.

Dedim ya işi zor Lucescu'nun.

Bazen "çokluk", "yokluk" gibi insanı zorlayabiliyor.

Yedinci yabancı konusunda çok yazı yazıldı, görüş belirtildi art niyet olmadan. Kimsenin kadroya söz söylediği yok. İnsanı düşündüren "Şampiyonlar Ligi".

"Sakatlıklar, cezalılar" durumu var korkumuz ondan. "Necati" demiş Lucescu Adanaspor'un golcüsünden bahisle. Bu da bir şey. Ha gayret, çıtayı biraz daha yukarı çekelim. Bu iş (transfer) olacak. Aman ha! 30 Ağustos'a "sayılı günler" kaldı. Dalgınlığımıza gelip unutmayalım.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır