kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

İSKENDER GÜNEN


Hayal kırıklığına uğradık!

Öncelikle büyük bir takım ve de kendi sahanızda oynuyorsanız oyun stratejisini iyi planlamak zorundasınız... Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında takım kadroları geldiği zaman bordo mavili kulübün kendi oyun anlayışından çok sarı-lacivertli ekibi durdurmak için savunma ağırlıklı futbolcuların fazlalılığını gözlemledik.. Orta alanda görev verilen Sommers, Hasan Üçüncü ve Tayfun sadece koşuyorlar. Top ayaklarına geldiklerinde ise olumlu top kullanma becerileri çok kısıtlı... Nitekim başarılı olamadılar... Hal böyle olunca ilk 25 dakikalık bölümde Trabzonspor'un, gol pozisyonu üretmesi beklenemezdi.

Sol kenarda ilk yarıda görev verilen D'Haene kenar oyuncusu özellikleri olmadığı gibi bu performansıyla Trabzonspor takımında yer alması çok zor... Kendisini toparlaması lazım... Kenarlarını olumlu kullanamayan ve orta alanda yaratıcı oyuncu eksikliği çeken bir takımın dünkü görüntüsü kimseyi şaşırtmamalı...Demek ki Fatih, Yattara ve Hüseyin bu takımın vazgeçilmezleri...İkinci yarıda da Trabzonspor'da değişen hiçbir şey yoktu. Girilen birkaç ciddi pozisyonda da F.Bahçe kalecisi Recep gole izin vermedi.

Yalnız Samet Aybaba'nın çok önemli yanlışı yüzünden Oumar çift sarı karttan kırmızı ile oyun dışı kaldı.

Oumar gibi sarı kart gören oyuncuyu son adam olarak rakiple birebir mücadeleye sokmak Trabzonspor takımına pahalıya patladı...Sonuç olarak bordo-mavili takım dün akşam ortaya koyduğu futbolla büyük hayal kırıklığı yarattı ve ilerki haftalar adına olumlu sinyaller veremedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır