kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Babasini oldurdu cenazesine gitti

Olu bulunan ezcacinin oz oglu, babasini vurdugunu itiraf etti 50 bin dolar istedim. 'Parayi caydan mi topluyorum' deyince ates ettim. Cenazesinde uzuluyor rolu yaptim

Antalya'da yedi kursunla oldurulmus olarak bulunan eczacinin katilinin oz oglu oldugu ortaya cikti. Antalya'da eczacilik yapan 48 yasindaki Selcuk Bostan, 5 Agustos gunu Duaci Koyu'ndeki evine gitmek icin yola ciktiktan bir saat sonra yedi yerinden vurulmus olarak bulundu.

Cinayetin gasp icin islenmedigini dusunen jandarma sorusturmayi eczacinin yakinlari uzerine yogunlastirdi. Eczacinin Ankara'da bulunan ve 17 yil once bosandigi ilk esi Hasibe Akpinar, kizi ve oglu bilgilerine basvurulmak uzere Antalya'ya cagrildi. Alinan ifadelerden sonra anne ile kizi serbest birakildi. Ancak jandarma Oguz Kaan Bostan'in (23) verdigi ifadeyi celiskili buldu. Oguz Kaan Bostan, olay gunu Ankara'daki islerini takip ettigini soyledi.

BLOFU GOREMEDI, ITIRAF ETTI
Jandarma ekipleri, ogul Oguz Kaan Bostan'in Ankara'da bulunan Kader Emlak Insaat Sirketi'nden iki gun once isten cikardigi sekreteri Esin Demir'e ulasti. Sekreter, eski patronunun 5 Agustos gunu Polo Marka siyah bir arac kiraladigini, saat 10.00'dan sonra ortadan kayboldugunu soyledi. Duaci Koyu'nde yapilan arastirmada ise koyluler 06 plakali siyah bir aracin olay gunu koyde goruldugu yonunde ifade verdi.

Jandarma tekrar ifadesine basvurdugu Oguz Kaan Bostan'a "Babanin cesedinin bulundugu yerde kameralarla kontrol edilen atis poligonu var. Senin aracin kaydedilen goruntulerde oradan gecmis. Cinayeti senin isledigin kesin" seklinde blof yapti. Jandarmanin kamera blofune inanan Oguz Kaan Bostan babasini oldurdugunu itiraf etti.

'BENI GORUNCE DURDU'
Oguz Kaan Bostan, olay yerinde yaptirilan tatbikatta babasini nasil oldurdugunu sogukkanli bir sekilde anlatti. Antalya'ya borc istemek icin geldigini belirten Oguz Kaan Bostan, ifadesinde sunlari anlatti "Islerim kotu gidiyordu. Ankara'dan bir arac kiralayip Antalya'ya geldim. Babama durumumun cok kotu oldugunu ve 50 bin dolara ihtiyacim oldugunu anlattim. Konyaalti'nda insaat yaptirdigini, parasi olmadigini soyledi. Aracin torpido gozunde bulunan silah ile korkutur para vermeye ikna ederim diye dusundum. Telefonum caldigi bahanesi ile arabaya gidip silahi aldim. Silahi babama dogrultup tekrar para istedim. Babam bana, parayi caydan mi topluyorum o...cocugu' diye seslendi. Iki el ates ettim. 'Anam' diye bagirip yere dustu. Sonra silahtaki bes kursunu daha uzerine siktim 'Allah' diye bagirirken araca binip olay yerinden uzaklastim."

'VICDAN AZABI CEKIYORDUM'
Baba katili ifadesinde, cenaze torenine de katildigini anlatarak soyle devam etti "Annem aradi. Babamin trafik kazasi gecirdigini soyledi. Annem kiz kardesim ve ben tekrar Antalya'ya dogru yola ciktik. Hicbir sey olmamis gibi davraniyordum. Babamin cenazesini defnettik, herkes gibi uzuluyor numarasi yaptim. Yakalanmadan iki gun once babami ruyamda gordum. Vicdan azabi cekmeye basladim. Teslim olmayi dusunuyordum. Babami oldurdugum icin cok pismanin ancak cok zor durumdaydim." Babasini oldurdugunu itiraf eden genc daha sonra sevk edildigi Adliye'de tutuklanarak Antalya E Tipi Kapali Cezaevi'ne kondu.

Yusuf DALAMAN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir