kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Riquelme'ye servet

Şampiyonlar Ligi kapısını açan G.Saray, Barcelona'nın kiraya çıkardığı Arjantinli için bastırıyor. Yönetim Riquelme için 2.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Fatih Terim ısrarlı
G.Saray, Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında CSKA Sofya'yı 3-0 yendikten sonra kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yönetim, Devler Ligi'nde başarılı olmak için teknik direktör Fatih Terim'in istediği bir santrfor ve bir de orta saha oyuncusu için görüşmeleri sürdürüyor. Orta saha için ilk isim ise Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Riquelme.

Alternatifi Petre
İspanyol kulübünün bu sezon kadrosunda düşünmediği ve Avrupa'dan bir takıma kiralamak istediği Riquelme için yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve kulüplerin büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. G.Saray'ın 1 yıl kiralık olarak oynatmak için 2.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Riquelme'nin de evet demesi halinde transfer bitecek. Riquelme'nin alternatifi ise Rumen Petre.

Heskey beklemede
Petre'nin kulübü N.Bükreş'in 2 milyon $ bonservis istediği, sarı-kırmızılıların ise 1.2 milyon $ önerdiği belirtildi. Forvet için ise Liverpool'un golcüsü Heskey'in ismi ağırlığını koruyor. G.Saray A.Ş.Müdürü Ahmet Demet'in kulübü Liverpool ile kiralık olarak anlaşmaya vardığı Heskey ile görüşmelerin sürdüğü ve maddi pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı belirtildi.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır