kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Hasret bitiyor

Beşiktaş bugün 19.00'da İnönü Stadı'nda. Rakibi ise Hagi'nin takımı Bursaspor. Samsun'da iki gol atan Ahmed Hassan 11'de, Sergen ise yedek

Kadroda operasyon
Geçen sezonu şampiyon olarak bitiren ve yeni sezona da deplasmanda 3-1'lik Samsunspor galibiyeti ile giren Beşiktaş, bu akşam İnönü Stadı'nda taraftarlarının huzuruna çıkıyor. Rakip ise Hagi'nin yönetimindeki güçlü Bursaspor. Beşiktaş'ta teknik direktör Lucescu, sakatlığı geçen Sergen'i maç kadrosuna alırken, Samsun'da iki gol atan Ahmed Hassan'a yer açmak için de Pancu-Giunti ikilisinden birini kesecek. Ancak Rumen teknik adamın Yasin'in sakatlığından sonra defansif gücü daha yüksek olan Giunti'yi Tayfur ile yan yana oynatma ihtimali yüksek.

Gökhan sakatlandı
Lucescu'nun 2 gündür yapılan idmanlarda Giunti ile Pancu'yu değişerek Tayfur ile birlikte oynattığı da ifade edildi. Ahmed Hassan ise Ahmet Dursun ve Tümer'in arkasında serbest adam olarak oynayıp, gol arayacak. Rumen hoca, Ahmed Hassan'ı oynatmaya karar verdikten sonra idmanlarda kanat akınları kadar göbekten yapılacak gol varyasyonlarına da ağırlık verdi. Bu arada dün akşam yapılan son idmanda Gökhan Zan'ın ayağı burkuldu ve idmanı yarıda bıraktı. Ayrıca bir süredir başağrıları ve halsizlik şikayeti olan Ahmet Dursun'un dün akşam beyin MR'ı çekildi ve bir rahatsızlığının olmadığı anlaşıldı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır