kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Tribünde arbede

Statta tel örgülerin bulunduğu tek yer, konuk F.Bahçeli taraftarların oturduğu bölümdü. Devre arasında burada çıkan olaylarda, koltuklar havada uçuştu. Bir çok kişi hafif yaralandı

İyi başladı ancak...
Trabzonspor yönetiminin büyük tartışmalara yol açan "Avni Aker'de tel örgülerin kaldırılması kararı dün bordo-mavili takımın bir maçında ilk kez uygulandı. Bu stattaki tel örgüsüz ilk resmi maç geçen hafta A.Sebat-Denizli arasında oynanmıştı. Maçta tel örgülerin kaldırılması ile ilgili bir sorun yaşanmadı. Güvenlik güçleri maçta olay çıkmaması için çok yoğun güvenlik önlemleri aldı. Stattaki kameraların sayısı 3'ten 8'e çıkarıldı. Ayrıca polis kameraları da dün işbaşındaydı. Stada giren herkes didik didik arandı. Sahaya atılabilecek her türlü madde toplandı.

Tribünde kan aktı
Avni Aker Stadı'nda sadece F.Bahçeli taraftarların bulunduğu bölüm güvenlik önlemi olarak tel örgülerle kapatıldı. İşte dünkü maçtaki tek olay da bu bölümde çıktı. Devre arasında iki takım taraftarları tel örgülerin üzerinden birbirlerine ellerine gelen her şeyi fırlatmaya başladı. Polis, önce F.Bahçeli taraftarları, uzaklaştırdı. Bu sırada Trabzon bölümünden koltuk yağmaya devam etti. Bazı güvenlik güçlerinin kırık koltukları başlarına tutup, korundukları gözlendi. Ardından bu bölüme giren çevik kuvvet, önüne gelen herkesi coplayıp olayları bastırdı.

Ersin RAMOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır