kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Fener'e iki boğa

Sarı-lacivertliler, yabancı kaleciden vazgeçip Bulgar Petkov'da karar kıldı. İki oyuncu için İstanbulspor ile ön anlaşma yapan Kanarya, Alex'i de getiriyor

Strateji değiştirdiler
F.Bahçe Trabzonspor'u 1-0 yenip, ilk haftanın şokunu atlatırken, Recep'in başarılı performansı transfer politikasını baştan aşağı değiştirdi. Sarı-lacivertli yönetim, Enke'nin ayrılmasıyla doğan yabancı kontenjını boşluğunu yabancı kaleciden yana kullanmaktan vazgeçip, gözünü İstanbulspor'un sol beki Petkov'a dikti. F.Bahçe ayrıca aynı takımın sağ kanadında görev yapan Mehmet Yozgatlı'yı listeye aldı. Dün sabah Daum'la görüşen yöneticiler, ardından İstanbulspor Başkanı Adnan Sezgin ile temas kurup Mehmet Yozgatlı ve Petkov için el sıkıştılar.

Brezilyalı Alex de yolda
İki futbolcunun bugün İstanbulspor'un Adanaspor ile yapacağı maçta forma giyeceği ve büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta F.Bahçe ile sözleşme imzalayacakları belirtildi. Petkov, Selçuk'un transferi sırasında da F.Bahçe'nin gündemine gelmiş ancak İstanbulspor vermemişti. Bu iki futbolcunun yanısıra F.Bahçe, Brezilyalı stoper Alex'i de hafta içinde İstanbul'a getiriyor. Santos kulübü ile teminat mektubu sorunlarının da aşıldığı ve Alex'in Elazığspor maçında sarı-lacivertli formayı giyeceği açıklandı.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır