kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

7 yıllık özlem bitti

1996 yılındaki efsanevi galibiyetin ardından Avni Aker Stadı'nda kazanamayan F.Bahçe, dünkü sonuçla şeytanın bacağını kırdı

2658 günlük hasret
Fenerbahçe, Trabzonspor'u 7 yıl aradan sonra ilk kez deplasmanda yenmeyi başardı. Sarı-lacivertliler son olarak 2658 gün önce 5 Mayıs 1996'da Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'u 2-1 mağlup etmiş ve kendisine şampiyonluk yolunu açmıştı. F.Bahçe, o günden bu yana Trabzon Avni Aker Stadı'nda 97-98 sezonunda ve geçen sezon 0-0'lık iki beraberlik almış diğer maçlarda rakibine teslim olmuştu. Sarı-lacivertliler, 23 Kasım 2002'deki 2-1'lik Kocaelispor galibiyetinden bu yana ilk kez deplasmanda kazandı.

Hem tatil hem toplantı
Maçı Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer ile yan yana izleyen başkan Aziz Yıldırım, özellikle Van Hooijdonk'un golünden sonra yerinde duramadı. Öte yandan muhalefetin Bodrum zirvesinden sonra yönetim de Bodrum'a çıkarma yaptı. Yöneticilerin dün maçtan sonra 2.Başkan Nihat Özdemir'in özel uçağıyla ve birkaç fireyle direkt Bodrum'a geçtikleri bildirildi. Tatil fırsatı bulamayan yöneticilerin burada hem kafa dinleyecekleri hem de transfer çalışmalarını ve kulübün sorunlarını tartışacakları bildirildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır