kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Başbakan ısrarla nikâh şahidi oldu

Tatilini Ekinlik Adası'nda geçiren Erdoğan, Cuma Namazı için Marmara Adası'na gitti. Erdoğan davet üzerine bir çiftin nikahında şahitlik yaptı.

Tatilini Ekinlik Adası'nda geçiren Başbakan Tayyip Erdoğan dün Cuma Namazı için Marmara Adası'na gitti. Erdoğan dün saat 12.45 sıralarında Remzi Gür'e ait 'Ramsey' isimli yatla Marmara Adası'na geçerek Merkez Camii'nde namaz kıldı. Cuma Namazı'ından sonra Başbakan Erdoğan, vatandaşlar tarafından sevgi gösterisiyle karşılanırken, hutbede vatan millet sevgisi anlatıldı. Cami çıkışında askere gidecek gençlerin davullu zurnalı eğlencesine katılan Erdoğan, onlarla sohbet etti. Gençler "En büyük asker bizim asker"diye bağırdılar. Erdoğan 83'e 3 tertip askere gidecek olan gençlere "Yolunuz açık olsun" dedi.

Çarşı içinde yerli ve yabancı turistlerle sohbet eden Erdoğan, Şengül Muşdal isimli bir bayanın isteği üzerine Behçet Muşdal (25) ile Nurdoğan İşcan'ın (23) Marmara Belediyesi Nikah Salonu'nda kıyılan nikah törenine katıldı. Milletvekili Turan Çömez'le birlikte çiftin nikah şahitliğini yapan Başbakan, çifte mutluluklar diledi.

Nikahı kıyan Marmara Adası Belediye Başkanı Ahmet Enön, "Sayın başbakanımızın oğlunun nikahına İtalya Başbakanı Berlusconi katıldı. Biz de sayın başbakanımıza alçakgönüllük göstererek bu nikaha katıldığı için çok teşekkür ediyoruz. Başbakanımızın oğlu ve gelinine de ömür boyu mutluluklar diliyoruz" dedi. Erdoğan evlenme cüzdanını gelin Nurdoğan İşcan'a vererek, kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan, "Kayınvalide hanımefendi nikaha katılmamı istedi. Öyle azimli öyle ceberrut ki, (Gelmezseniz nikah masasını aşağıya indiririm) deyince biz de bu nikaha katıldık. Çifte mutluluk diliyorum" dedi.

Umut TÜTÜNCÜ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır