kapat
16.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Komşusuna kızınca

72 yaşındaki İspanyol gürültüden rahatsız olunca binayı uçurdu. Kendisiyle birlikte iki kişi daha öldü

32 KİŞİ DE YARALANDI
Bir anlık sinir insana neler yaptırıyor! İspanya'nın Sevil kentinde, kimliği belirtilmeyen 72 yaşında bir adam, gürültü yapan komşularına kızdığı için eve benzin döküp ateşe verdi. Alevler doğalgaza ulaşınca bina havaya uçtu. Şiddetli patlamada kendisi de dahil, 3 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı. Binada onun dışında, çocuklu aileler de yaşıyordu. Ancak çocukların gürültü yapması yaşlı adamı kızdırıyordu.

UYARDI AMA DİNLEMEDİLER
Görgü tanıklarına ve çevre sakinlerine göre, adam çocukların ailelerini birçok kez sessiz olmaları ve daha dikkatli davranmaları konusunda uyardı. Yine istediği olmayınca hem kendi hayatını kararttı, hem de onlarınkini... Geçtiğimiz perşembe günü, sabaha karşı saat 03.00 sularında, apartmanın bulunduğu mahalledekiler şiddetli bir patlama sesiyle uyandı. Dört katlı apartman alev alev yanıyordu. En üst kat, patlamanın etkisiyle çökmüştü.

SİNİRİNE HAKİM OLAMADI
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce yangını söndürdüler, ardından da enkaz altında kalanları kurtardılar. Yangının sabotaj olup olmadığı tartışmaları başladı. Ancak daha sonra yaşlı adamın yine gece geç saatte gürültü yapan çoculara sinirlendiği, bunun üzerine evin her yerine benzin döküp yaktığı belirlendi. Binadan, adam dışında bir de genç bir çiftin cesetleri çıkartıldı. Yaralanan 32 kişinin büyük çoğunluğunun da çocuk olduğu ifade edildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır