kapat
15.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Beckham isyanı

Real Madrid'de idmanlara çıkmayan Fransız futbolcu Makelele, David Beckham'a ödenen parayı sorun yapıp, ücretine zam istedi

Yıldızlar topluluğu Real Madrid'de ilk çatlak ses Fransız futbolcu Makelele'den yükseldi. Ücretine zam yapılmadığı için idmanlara çıkmayan ve kulübün verdiği disiplin kararına rağmen bunu sürdüren Fransız futbolcu, "Kendimi mutlu ve huzurlu hissetmiyorum. Böyle hissettiğinizde, kendinizi zorlamamak en iyisidir" diye konuştu. Makelele'nin menajeri Marc Roger, kulübün sözleşmedeki ücret artışı maddesini kabul etmemesi nedeniyle futbolcunun kendini 'Değersiz' hissettiğini bildirdi. Chelsea'nin Makelele için yaklaşık 11 milyon dolar teklif ettiğini kaydeden Roger, "Talebimizi kabul etmezlerse, Makelele'nin burada kalacağını sanmıyorum. Takımda onun 5 katı fazla para kazanan Beckham gibi oyuncular var. Makelele, bunu kaldıramaz" dedi.

Valdano patladı
Real Madrid Basın Sözcüsü Jorge Valdano da Makelele'nin bu davranışının disiplin cezasıyla sonuçlanacağını ve bu nedenle kendisinin Madrid'e gelen Chelsea kulübü sözcüleriyle görüşemeyeceğini söyledi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır