kapat
15.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

El koydu!

Atalay, Isparta Kampı'nda yaşanan olayların ardından Ankara'ya gelen Nurcan Taylan ve Emine Bilgin'i bağrına bastı

Çiçekleri soldurtmam
Bayan Halter Milli Takımı'nın Isparta'daki kampında yaşanan kavga ve yumruk olaylarının ardından şampiyon sporcularımız Nurcan Taylan ve Emine Bilgin, Ankara'ya gelerek Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ı makamında ziyaret ettiler. Atalay, Isparta Kampı'nda yaşanan olayların soruşturulduğunu belirterek, "Halter, sporumuzun lokomotifidir. Nurcan Taylan ve Emine Bilgin'in Olimpiyatlar'da dereceye girme şansları var. Isparta'daki kampta huzursuzluk olmuştur. Federasyon Başkanı Kenan Nuhut, baba şefkatiyle bunu çözer. Yeşeren çiçekleri soldurtmam" diye konuştu.

Taylan Rekor kırdım
Avrupa şampiyonu Nurcan Taylan, "Hocalarımızla aramızda istenmeyen bir olay yaşandı. Genel müdürümüz Mehmet Atalay ile görüştükten sonra bazı dersler çıkarttık. Federasyon Başkanımız ne derse o olacak. Yalnızca biz 10 günlük izin yazısı çıkartıracağız. Şu an Olimpiyatlar'a hazırlanıyoruz. Uzun süreli kamplarda kaldığımız için büyük sıkıntılar oluyor. Ben olaylarla gündeme gelmek istemem. Ancak, bu şekilde basında yer aldım. Daha iki gün önce antrenmanda büyükler dünya rekoru kırdım. Olimpiyatlar için her şeye göz yumacağız " dedi.

Kampa katılacaklar
Bilgin ve Taylan daha sonra Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut'u ziyaret ettiler. Nuhut gerekli soruşturmayı yapacakları ve bu olayın cezasız kalmayacağını belirterek, "Her 2 sporcumuz da kendi kilolarında başarılı sporcular. Bunlara sahip çıkmak lazım. Bu nedenle de kendileri pazartesi günü Isparta'da süren kampa dahil olacaklar. Ankara'da bazı özel işleri nedeniyle birkaç gün kalacaklar, daha sonra da kampa katılacaklar ve çalışmalarını kaldıkları yerden sürdürecekler" dedi.

Erhan KARADAĞ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır