kapat
15.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Cavcav'ın rüyası

Zonguldakspor'un açılışında konuşan G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, "Elazığspor'u küçümseyince yenildik. Sabaha kadar uyuyamadım" ifadesini kullandı

Elazığspor'u küçümsedik
G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, takımını şampiyon görmeden başkanlığı bırakmayacağını söyledi. Zonguldakspor'un 2003-2004 sezon açılışına katılan Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Süper Lig'in başında rakiplerini önemsemedikleri için ilk maçı kaybettiklerini savundu. Cavcav, "Geçen sene ligde en iyi futbol oynayan bir ekiptik. Bu sezon Ahmed Hassan ve Okan gibi iki iyi oyuncumuzu başka takımlara verdik. Ligin ilk maçında Ali Tandoğan, Mustafa Özkan sakatlık geçirdi. Elazığspor'a yenildik. Karşı takımı küçük gördük" dedi.

Sporcular üzülmemiştir
Cavcav, yenilginin kendisini çok etkilediğini belirterek, "Elazığspor maçında aldığımız yenilgiden sonra sabaha kadar uyuyamadım. Sporcular benim kadar üzülmemiştir. Eğer sporcular da benim kadar üzüldülerse, Gençlerbirliği başarıyı elde eder. Ligin ilk maçında böyle bir olayın olması, uzun lig maratonunda kayıp olmakla beraber, bizim için iyi bir ders oldu. İlk maçta Fenerbahçe de Türkiye'nin en büyük transferini yapmış çok güçlü bir ekip olmasına rağmen, İstanbulspor maçında kötü futbolla mağlubiyet aldı" diye konuştu.

Bütçemiz 15 milyon $
Cavcav, büyük takımların bütçeleri ile Anadolu kulüplerinin bütçeleri arasında çok farklar olduğunu ifade ederek, "G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe'nin bütçeleri 100 milyon dolar gibi bir rakamla ibra edilirken, biz Anadolu takımları olarak 15 milyon dolarlık bir bütçe ile bu takımlarla boğuşuyoruz. Biz ne video kasetten ne de tavsiyelerle futbolcu alırız. Biz alacağımız oyuncuları gider izleriz. Biz bu futbolcuları alıp satmak suretiyle tesislerimizi yaptık. Bundan sonra Gençlerbirliği'nin hedefi şampiyon olmak" yorumunu yaptı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır